Βιεϊρίνια: Ο Παναθηναϊκός και το last dance που -ίσως- πλησιάζει

Τα “φώτα” που στρέφονται στον εμβληματικό αρχηγό και το πιθανό σενάριο...
Πηγή: paok24.com
Βιεϊρίνια: Ο Παναθηναϊκός και το last dance που -ίσως- πλησιάζει
Photo Credits: @paokfc.gr website

Όταν έγινε γνωστό με κάθε επισημότητα το περασμένο καλοκαίρι η ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, όλα τα φώτα στράφηκαν επάνω του κι ο ίδιος, έστειλε το δικό του μήνυμα με φόντο τη συνέχεια.

“Μέχρι σήμερα ο Θεός με ευλόγησε να κάνω όλα μου τα όνειρα πραγματικότητα με τον ΠΑΟΚ. Πρωτάθλημα, Κύπελλα, ευρωπαϊκές πορείες. Μέχρι σήμερα τήρησα τον λόγο που έδωσα στους ΠΑΟΚτσήδες. Έφυγα ακόμη κι αν δεν ήθελα γιατί η ομάδα το είχε ανάγκη. Γύρισα σε μια ηλικία παραγωγική, αφήνοντας πίσω μεγάλες προτάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα, γιατί δεν ήθελα να επιστρέψω για τα τελευταία ένσημα.

Τώρα ήρθε η στιγμή να ευχαριστήσω εγώ τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη που μου δίνουν την δυνατότητα να κλείσω την καριέρα μου όπως το ονειρεύτηκα. Μέσα στην Τούμπα, αρχηγός, μπροστά σας, όποτε ο προπονητής με φωνάξει. Ελπίζω να είναι μια ιστορική χρονιά για τον ΠΑΟΚ, όσο θα είναι ιστορική για εμένα. Η τελευταία μου. Πάμε ΠΑΟΚάρα!…”, ανέφερε στην πρώτη του τοποθέτηση ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Μετράει 1392′ σε όλες τις διοργανώσεις κι έχει να επιδείξει φέτος 26 συμμετοχές με 1 γκολ. Ο Πορτογάλος, είχε προαναγγείλει το περασμένο καλοκαίρι πως η σεζόν, αυτή, θα είναι κι η τελευταία του κι εφόσον συμβεί αυτό, η Τούμπα θα πρέπει να είναι έτοιμη να τον αποχαιρετήσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

‘Εχει γράψει τη δική του ιστορία, έχει πετύχει σπουδαία πράγματα, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ -ακόμη και φέτος- και τώρα, είναι αρκετά πιθανό να έχει φτάσει η ώρα για το δικό του last dance.

Γεννήθηκε στην Πορτογαλία, αλλά μοιάζει να έχει ελληνική καρδιά. Πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στη Θεσσαλονίκη τον Ιούλιο του 2008, σε μία ιδιαίτερη εποχή για το κλαμπ και σίγουρα, τότε κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως εκείνο το 22χρονο αγόρι θα εξελισσόταν σε έναν από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές που γνώρισε η Τούμπα ever.

Όλα τα βλέμματα στρέφονται σε αυτόν, όλοι υποκλίνονται στο μεγαλείο του κι ο Πορτογάλος, προχωράει, με μάτια που γυαλίζουν και καρδιά μικρού παιδιού…

Διαβάστε ακόμη...