Έτσι θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο Κράσνονταρ!

Από metrosport.gr: Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει το πρωί της Τετάρτης για το Κράσνονταρ όπου την Πέμπτη στις 20:00 αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου της φάσης των ομίλων του Europa την ρωσική ομάδα.
Πηγή: metrosport.gr
Έτσι θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο Κράσνονταρ!

 

 Όπως αποκάλυψε σήμερα η "Μ" ο Ιγκόρ Τούντορ αποφάσισε να αλλάξει το σύστημα που μέχρι στιγμής αμυντικά έχει στοιχίσει αρκετούς βαθμούς στην ομάδα. Μάλιστα δε θα περιμένει τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Πανθρακικό για να προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή αλλά θα το πράξει άμεσα, δηλαδή μεθαύριο το βράδυ στην Ρωσία. Όπως έδειξε στην σημερινή  προπόνηση, προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα με ένα 4-2-3-1.

 

Το δεδομένο είναι ότι πλέον η 3άδα με τους στόπερ, στην παρούσα φάση ως σύστημα μένει στον πάγκο αφού ο Τούντορ αποφάσισε να βάλει τετράδα πίσω. Έτσι μπροστά από τον Γλύκο θα είναι ο Μαλεζάς με τον Κόστα (χθες ο Βιτόρ δεν έκανε προπόνηση) και στα άκρα ο Τζαβέλλας με τον Σκόνδρα. Μπροστά τους θα είναι ο Τζιόλης με τον Χαρίση και δίπλα απο τον Πέλκα στα άκρα οι Ροντρίγκες, Κίτσιου.

 

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μακ. Αν ο Βιτόρ καταφέρει να προπονηθεί αύριο τότε ο Τούντορ θα του δώσει φανέλα βασικού και θα αφήσει στον πάγκο τον Ρικάρντο Κόστα που απογοήτευσε στην Τρίπολη.

Διαβάστε ακόμη...