Όσα πρέπει να ξέρεις για το φινάλε της σεζόν

Τα παιχνίδια και οι ισοβαθμίες στην εβδομάδα της κρίσης...
Πηγή: paok24.com
Όσα πρέπει να ξέρεις για το φινάλε της σεζόν
Photo Credits: @paok24.com website

Από τις 19 ως τις 19 Μαϊου θα γίνουν οι επτά αγώνες που μένουν για να πέσει η αυλαία της φετινής Stoiximan Super League με τέσσερις ομάδες να έχουν μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο.

Η ΑΕΚ είναι πρώτη με 75 βαθμούς, και θα μπορεί να θεωρεί τον εαυτό της πρωταθλήτρια σε περίπτωση που το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός της 12ης Μαΐου έρθει ισόπαλο. Και αυτό διότι θα έχει απόσταση τριών βαθμών  από τον ΠΑΟΚ και τεσσάρων από τον Ολυμπιακό, έχει υπέρ της την ισοβαθμία και με τους δυο και ο μόνος τρόπος να χάσει τον τίτλο θα είναι να χάσει από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης αλλά και να μην κερδίσει τη Λαμία στην έδρα της την τελευταία αγωνιστική…

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός είναι στους 71 βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες τίτλου καθώς θέλει το 2Χ2 και ταυτόχρονα η ΑΕΚ να πάρει λιγότερους από τρεις βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ θέλει το 3Χ3 και ταυτόχρονα θέλει από τον Ολυμπιακό να  «κόψει» βαθμούς από την ΑΕΚ στη μεταξύ τους αναμέτρηση που θα γίνει στο Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός έχει 70 βαθμούς. Το μοναδικό σενάριο που τον στέφει πρωταθλητή είναι το να κάνει το 3Χ3 απέναντι σε ΠΑΟΚ (έξω), ΑΕΚ (μέσα) και ΠΑΟ (έξω). Σε αυτή την περίπτωση πάει στους 79 βαθμούς και η ΑΕΚ, ακόμα και αν κερδίσει τη Λαμία, φτάνει στους 78.

Διαβάστε ακόμη...