«Προτίμησε τον ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό»

Ο Τούντορ Κουτσούκοφ, στενός φίλος του Μπερμπάτοφ, προπονητής τερματοφυλάκων στο Μπάνσκο, που έπαιξε παλαιότερα και στον Μακεδονικό, μίλησε στον Arena fm για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ:
Πηγή: arenafm.gr
«Προτίμησε τον ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό»

«Χαίρομαι γι' αυτόν. Είναι μεγάλος παίκτης και θα είναι και κοντά στη Βουλγαρία. Θα έρθουν πολλοί από τη Βουλγαρία να τον βλέπουν με τον ΠΑΟΚ γιατί είναι μεγάλο αστέρι και τον αγαπούν πολύ.

Είμαστε πολύ φίλοι πάνω από 15 χρόνια. Αρχίσαμε να παίζουμε μαζί. Χτες εγώ τον πήρα από το αεροδρόμιο. Με ρωτούσε πολλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ, για την ατμόσφαιρα για τους οπαδούς

Είναι πολύ πολύ χαρούμενος γιατί τις τελευταίες βδομάδες, ήταν νευρικός, ήθελε να αρχίσει να παίζει μπάλα. Πάει σε μια μεγάλη ομάδα και είναι χαρούμενος που έρχεται στον ΠΑΟΚ.

Προσπάθησα να του εξηγήσω χτες ότι έχει πολλούς οπαδούς και ότι έχουν τεμπεραμέντο.

Αν έχει τόσο κόσμο στην υποδοχή θα είναι κάτι όμορφο, θα είναι μια πολύ μεγάλη υποστήριξη. Του είπα ότι αύριο που θα πας στη Θεσσαλονίκη.

Ξέρω τι σημαίνει ΠΑΟΚ.. Έμεινα 10 μήνες στη Θεσσαλονίκη και ξέρω την τρομερή ατμόσφαιρα και του εξήγησα.

Έκανε προπονήσεις με το Μπάνσκο μαζί μας. Είναι έτοιμος σε μια βδομάδα δέκα μέρες. Ναι είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό πριν 2 μήνες αλλά δεν ήταν ικανοποιητική η πρόταση. Ο ΠΑΟΚ του έδειξε πόσο πολύ τον ήθελε»

Διαβάστε ακόμη...