Συζήτησαν και για Κονσεισάο

Από inpaok.com: Η αδυναμία να ολοκληρωθεί η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον προπονητή που έχει επιλέξει ο Φρανκ Αρνεσεν (και δεν είναι ο Ιγκόρ Τούντορ με τον οποίο είναι δεδομένο ότι υπήρξαν επαφές αλλά εκφράστηκε προβληματισμός από την πλευρά του Δικεφάλου λόγω της μικρής πείρας που διαθέτει ο Κροάτης) δημιουργεί σκέψεις στην Τούμπα και για άλλες περιπτώσεις τεχνικών.
Πηγή: inpaok.com
Συζήτησαν και για Κονσεισάο

Ένα από τα ονόματα που φαίνεται να απασχόλησαν τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και τον Ιάκωβο Αγγελίδη, είναι αυτό του Σέρχιο Κονσεισάο που έλυσε πριν από λίγες ημέρες τη συνεργασία του με την Μπράγκα. Το γεγονός ότι ο Πορτογάλος έχει επιδείξει μια αξιέπαινη καριέρα τα τελευταία χρόνια και με δεδομένο ότι γνωρίζει πολύ καλά το περιβάλλον του Δικεφάλου, λογικά αποτέλεσε αφορμή για να συζητηθεί το όνομα του.

Διευκρινίζουμε ότι δεν έγινε καμία επαφή με τον Κονσεισάο όπως προκύπτει από το ασπρόμαυρο ρεπορτάζ αλλά και το περιβάλλον του Πορτογάλου τεχνικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αρνεσεν δεν γνωρίζει τον Κονσεισάο και προτιμά να συνεργαστεί με προπονητή που θα εμπιστεύεται και θα αποτελεί 100 % δική του επιλογή.

Εκτιμάται ότι σε περίπτωση που δεχόταν πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου, ο Κονσεισάο δεν ήταν αρνητικός καθώς έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Τούμπα ως προπονητής.

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Αρνεσεν βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής στην πατρίδα του με την προοπτική να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα και να δώσει ένα τέλος στο θέμα προπονητή που δυστυχώς εξελίχθηκε και φέτος σε σίριαλ για τον ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...