«Όχι άλλες φωτοβολίδες»

Από sdna.gr: Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Λα Κορούνια κατέθεσε την δική του άποψη για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: sdna.gr
«Όχι άλλες φωτοβολίδες»

Ο Λούκας Πέρεθ έχει άμεση γνώση για το ελληνικό ποδόσφαιρο από την θητεία του στον ΠΑΟΚ και οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας από την Γαλικία δεν έχασαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας: «Δεν μου αρέσουν αυτά που λέγονται και ακούγονται. Έχω πολλούς και καλούς φίλους εκεί με τους οποίους μιλάω κάθε εβδομάδα και βρίσκονται σε μία κατάσταση που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Αυτήν την στιγμή προπονούνται, ελπίζοντας ότι θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα. Τους στέλνω όλη μου την στήριξη, να συνεχίσουν με δύναμη, να αφήσουν πίσω τα προβλήματα και να μην ξαναδούμε τις εικόνες που έδειξε η τηλεόραση. Αυτά τα πράγματα δεν είναι καλά για το ποδόσφαιρο, αν και στην Ελλάδα επιτρέπεται στους οπαδούς να περνάνε πράγματα μαζί τους στο γήπεδο, όπως φωτοβολίδες, οι οποίες σε πρώτη φάση είναι ωραίες στο μάτι, αλλά μέχρι ενός σημείου».

Σε ότι αφορά το μέλλον του (ο Λούκας ανήκει στον ΠΑΟΚ και παίζει δανεικός στην Λα Κορούνια) ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δήλωσε: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι η σωτηρία της ομάδας. Αυτό είναι το σημαντικό. Από εκεί και μετά αν έρθει κάποιο καλό νέο, θα είναι καλοδεχούμενο. Ήδη γνωρίζετε αυτό που θέλω, επομένως δεν υπάρχει λόγος να το επαναλαμβάνω».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...