Άρης-ΠΑΟΚ: Η ιστορία επαναλήφθηκε! (VIDEOS)

Aπό contra.gr: H φάση του ντέρμπι 'Αρη-ΠΑΟΚ και αυτή που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη ήταν η στιγμή που ο Δημήτρης Πρίφτης έπαιξε... άμυνα με φωνές και με τα πόδια του την ώρα που ο Απόλλωνας Τσόχλας επιχειρούσε σουτ τριών πόντων με το σκορ στο 55-48 υπέρ του Άρη και 7'10'' για το τέλος του αγώνα.
Πηγή: contra.gr
Άρης-ΠΑΟΚ: Η ιστορία επαναλήφθηκε! (VIDEOS)

Ο Πρίφτης βρέθηκε πίσω του με τα δύο πόδια του μέσα στον αγωνιστικό χώρο και φωνάζοντας για ένα λάθος του Νέιμικ στην επίθεση. Μάλιστα κτύπησε με δύναμη τα πόδια του στο παρκέ. Ο Τσόχλας αστόχησε και στις διαμαρτυρίες του πάγκου του ΠΑΟΚ οι διαιτητές χρέωσαν τους φιλοξενούμενους με τεχνική ποινή την οποία αξιοποίησε ο Άρης παίρνοντας τρεις πόντους και ανεβάζοντας τη διαφορά στο 58-48! Η φάση ξεσήκωσε πολλές διαμαρτυρίες αλλά το απίθανο της υπόθεσης είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σε ντέρμπι Άρη- ΠΑΟΚ προπονητής προσπαθεί να....παρενοχλήσει αιφνιδιασμό με ένα πρωτότυπο τρόπο...

Το ίδιο είχε ξανασυμβεί και πριν από τριάντα ακριβώς χρόνια στο ντέρμπι του δευτέρου γύρου την περίοδο 1985-86 όταν οι δύο ομάδες είχαν κοινή έδρα το Αλεξάνδρειο. Τότε αρκετά νωρίς στο παιχνίδι (με το σκορ στο 27-24) και μετά από ένα λάθος του Κουμαντσιώτη (παίκτης του ΠΑΟΚ) ο Θόδωρος Ροδόπουλος προσπάθησε να αρπάξει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του Νίκου Φιλίππου στην επαναφορά για να μην προλάβει ο Άρης να βγάλει αιφνιδιασμό! Το αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί τεχνική ποινή από τους διαιτητές. Για την ιστορία ο Άρης είχε κερδίσει τον αγώνα με 77-71 κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή αφού εκείνη την εποχή δεν είχαν θεσπιστεί ακόμη τα πλέι οφ!

Δείτε τις δύο φάσεις:

 

Διαβάστε ακόμη...