Με το… αλάνι κόντρα στον ΟΣΦΠ

Από inpaok.com: Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς είναι από το απόγευμα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς, κυρίως, λόγους και για τίποτα παραπάνω.
Πηγή: inpaok.com
Με το… αλάνι κόντρα στον ΟΣΦΠ

Ο Βόσνιος πρώην άσος του ΠΑΟΚ είδε κάποιους φίλους, που απέκτησε από την τριετία (2008-2011) που έζησε στην πόλη, αλλά επίσης ήρθε για να δει και να τακτοποιήσει κάποια επαγγελματικά θέματα.

Ο "Μούσλι" έχει επενδύσει σε μία επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης, ενώ παράλληλα κάνει συζητήσεις για τον ΠΑΟΚ στα πολλά στέκια που επισκέπτεται από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη.

Από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και τελείωσε το συμβόλαιο του στην Κίνα, δεν έχει αγωνιστεί σε κάποια ομάδα, αλλά όπως έλεγε το να επιστρέψει στα γήπεδα δεν είναι μέσα στις προθέσεις του.

Αυτό που έχει στο μυαλό του είναι να δει από κοντά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό! Ο αγαπημένος της ασπρόμαυρης κερκίδας θα παραμείνει για περίπου δέκα μέρες στη Θεσσαλονίκη και την μεθεπόμενη Κυριακή θα είναι στην Τούμπα για να παρακολουθήσει την μεγάλη αναμέτρησης. "Δεν το χάνω με τίποτα αυτό το ματς, είναι όλα τα λεφτά", έλεγε χαρακτηριστικά, ενώ δεν αποκλείεται και το Σάββατο να δώσει το παρών στον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Διαβάστε ακόμη...