Ο Ράλλης αξιολογεί τους προπονητές του ΠΑΟΚ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Metrosport" ο πρώην (πλέον) γιατρός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ράλλης, αξιολόγησε τη συνεργασία του με τους προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.
Πηγή: voria.gr
Ο Ράλλης αξιολογεί τους προπονητές του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά:

Φερνάντο Σάντος: "Ήμουν ψαρωμένος και αυτός ήταν πολύ απαιτητικός. Στη διάρκεια κατάλαβα πως όσο παράλογος και αν ακουγόταν σε εμένα, όσον αφορά στην ιατρική, πάντα είχε λόγο που μου έλεγε κάτι. Είναι άνθρωπος που ακούει, απίστευτος επαγγελματίας και πολύ μεθοδικός".

Λάζλο Μπόλονι: "Ήταν ο πιο βολικός για εμένα. Δεν είχα καμία ένταση μαζί του, όλα ήταν καλά. Ήταν ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος που ήξερε καλά το ποδόσφαιρο, όμως ήρθε σε μία εποχή δύσκολη για τον ΠΑΟΚ και αυτό μέτρησε στο τέλος".

Παύλος Δερμιτζάκης-Μάκης Χάβος: "'Εξαιρετικοί άνθρωποι και οι δύο, άψογοι επαγγελματίες, πάλεψαν πολύ για να πετύχουν στον ΠΑΟΚ. Ήταν η μεγάλη τους ευκαιρία. Ο Δερμιτζάκης ήταν πραγματικός κύριος, ο Χάβος πάρα πολύ καλός άνθρωπος που έδωσε τα πάντα και πιστεύω πως προσέφερε πολλά στην ομάδα".

Γιώργος Γεωργιάδης: "Ό,τι και να πω είναι λίγο. Δε χρειάζεται να πω πολλά, δεν του αρέσουν άλλωστε".

Γιώργος Δώνης: "Πολλοί παράγοντες μέτρησαν για να δημιουργηθεί το πρόβλημα των πολλών τραυματισμών εκείνη την περίοδο. Σίγουρα μέτρησαν οι γηπεδικές εγκαταστάσεις, οι παίκτες δεν γκρίνιαζαν αδικαιολόγητα. Γι' αυτό άλλαξε και το γήπεδο. Από εκεί και πέρα, η επιβάρυνση των πολλών αγώνων, η εκγύμναση και η ένταση των προπονήσεων μέτρησαν πάρα πολύ. Ήταν κάτι που έπρεπε να αντιμετωπιστεί γιατί η ομάδα είχε σοβαρό πρόβλημα".

b "Είναι σκληρός άνθρωπος και είχαμε κάποιες εντάσεις, κυρίως στην κάκωση του Βίτορ όπου είχαμε πολύ διαφορετική άποψη για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η αλήθεια είναι πως με τον Στέφενς όμως δεν είχαμε θλάσεις, ίσως γιατί πρόσεχε και δεν έβαζε ένταση στη προπόνηση. Βέβαια βγήκαν στο τέλος της σεζόν προβλήματα, αλλά και πάλι δεν ήταν πολλά"

Διαβάστε ακόμη...