Η αδειοδότηση και τα απαιτητά 230.000 ευρώ

Οι οικονομικές λεπτομέρειες της υπόθεσης Δώνη που θα επηρεάσουν τις τελικές αποφάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αποπληρωμή του Έλληνα τεχνικού.
Πηγή: sport24.gr
Η αδειοδότηση και τα απαιτητά 230.000 ευρώ

Το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η υπόθεση Δώνη για τον ΠΑΟΚ, καθώς και τα βήματα που θα γίνουν από 'δω και πέρα μέχρι να ξεκαθαρίσει εντελώς το θέμα τα αναλύσαμε σε άλλο ρεπορτάζ. Είναι, όμως, απαραίτητο να σταθούμε στο οικονομικό σκέλος της γιατί παίζει καθοριστικό ρόλο στη στάση που από 'δω και στο εξής θα κρατήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Καταρχήν, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πώς η συνολική οφειλή της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ στον Έλληνα τεχνικό φθάνει τα 509.000 ευρώ. Από αυτά άμεσα απαιτητά, προκειμένου να μη δημιουργηθεί πρόβλημα με την αδειοδότηση της ομάδας, είναι 230.000 ευρώ που αντιστοιχούν στο ποσό που οφείλεται μέχρι 31/12 του προηγούμενου έτους (η συμφωνία Δώνη-ΠΑΟΚ ήταν κάπως σύνθετη).

Το αν καταβάλει μόνο αυτά, προς το παρόν, ή δώσει όλο το ποσό στον Έλληνα τεχνικό ο επίσημος ΠΑΟΚ, είναι κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ημερών.

Ίσως, ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του να περιμένουν και την εκδίκαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ στις 26 του μήνα, αλλά και σ' αυτή την περίπτωση, η απόφαση που θα βγει, ακόμη κι αν είναι αρνητική για τον ΠΑΟΚ, θα δίνει ένα χρονικό περιθώριο αποπληρωμής.

Διαβάστε ακόμη...