Το video της διαμαρτυρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ

Την αντίθεση τους στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται από την Ελληνική Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη, εξέφρασαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας μια πρωτότυπη κίνηση διαμαρτυρίας στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: voria.gr
Το video της διαμαρτυρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ

Πιο συγκεκριμένα, οι θύρες 4 και 4α παρέμειναν εντελώς άδειες μέχρι το 10' της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Βέροια, ενώ στα κάγκελα υπήρχαν απλωμένα δύο πανό διαμαρτυρίας, με το πρώτο να αναφέρει «Ο ΠΑΟΚ είναι κίνημα και όχι συμμορία» και το δεύτερο «Ζούμε για την Κυριακή, βάλτε μας όλους φυλακή».

Μετά το πέρας του πρώτου δεκαλέπτου του αγώνα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εισήλθαν μαζικά στη θύρα 4, παρέμειναν στο πάνω διάζωμα του γηπέδου, ύψωσαν άλλα δύο πανό που ανέφεραν «Λευτερά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ» και «Παρών... μόνο στο γήπεδο» και φώναξαν συνθήματα κατά της Πολιτείας.

Με την κίνησή τους αυτή, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ απευθύνονται στα περιοριστικά μέτρα που έχουν κατά καιρούς επιβληθεί σε συνοπαδούς τους από τη Δικαιοσύνη και τα οποία υποχρεώνουν εκατοντάδες φίλους του «Δικεφάλου» να δίνουν το «παρόν» σε Αστυνομικά Τμήματα στις εγχώριες και διεθνείς υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ σε όλα τα αθλήματα.

Παρακολουθήστε τα βίντεο από την κίνηση διαμαρτυρίας των φίλων του ΠΑΟΚ:

Διαβάστε ακόμη...