«Σύγχρονη ευρωπαϊκή ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Στo Libero 107,4FM φιλοξενήθηκε ο Κώστας Ανυφαντάκης ενόψει του φιλικού της Δόξας Δράμας με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης.
Πηγή: paok24.com
«Σύγχρονη ευρωπαϊκή ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Με εγκωμιαστικά σχόλια για την εικόνα που αποδίδει ο ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, τη «μάχη» του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του, μίλησε ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Κώστας Ανυφαντάκης.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, ένας σύγχρονος ευρωπαϊκός σύλλογος. Εμάς στόχος μας στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσουμε εναντίον του είναι να μην καταστρέψουμε το παιχνίδι. Να κρατήσουμε μπάλα, να κάνουμε φάσεις, να έχουμε τις στιγμές μας. Άλλωστε, την Παρασκευή έχουμε και ένα σημαντικό ματς με την Παναχαϊκή για το πρωτάθλημα και είναι και αυτό στο μυαλό μας.

Το φιλικό με τον ΠΑΟΚ είχε κλειστεί πολλές ημέρες πριν, και ενώ το ματς με την Παναχαϊκή ήταν αρχικά προγραμματισμένο για την Κυριακή, άλλαξε για την Παρασκευή λόγω τηλεοπτικής κάλυψης. Ωστόσο, κόντρα στον ΠΑΟΚ θα παίξουν παιδιά που θα είναι ανταγωνιστικά και ο αντίπαλος που θα αντιμετωπίσουμε μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο» δήλωσε αρχικά ο κ. Ανυφαντάκης στην εκπομπή «Τρόικα» του Libero 107,4FM.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εικόνα του ΠΑΟΚ, τόσο επί Λουτσέσκου, όσο και επί Φερέιρα:

«Ο τρόπος παιχνιδιού του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικός, ποιοτικός. Δείχνει πως έχει πολλές ιδέες και τις βγάζει στον αγωνιστικό χώρο. Μας αρέσει αυτό που βλέπουμε. Έχει διαφοροποιηθεί η προσέγγιση μετά την έλευση Φερέιρα και την αποχώρηση Λουτσέσκου, αλλά η εικόνα παραμένει πάντα εξαιρετική».

Για το πού θα κριθεί το φετινό πρωτάθλημα:

«Ο ΠΑΟΚ και ο ΟΣΦΠ είναι δύο ομάδες με μεγάλη δυναμική και ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Θα γίνει μεγάλη μάχη μεταξύ τους μέχρι το φινάλε. Μπορεί να υπάρχουν και τα playoff φέτος, αλλά δύσκολα θα απειληθούν. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Είναι κρίμα τα όσα συμβαίνουν εκτός γηπέδου. Είναι ευκαιρία να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε».

Τέλος, όσον αφορά την πορεία της Δόξας Δράμας:

«Εμείς θέλουμε τη φετινή σεζόν να φανούμε ανταγωνιστικοί και αντάξιοι του ονόματος της ομάδας της Δόξας Δράμας. Βασικός μας στόχος είναι να γίνουμε καλή ομάδα και η εικόνα μας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν ενθαρρυντική για αυτό το οποίο προσπαθούμε.

Συνεργαζόμαστε με τον κ. Μπύρο, έναν άνθρωπο που τον έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θέλουμε να αλλάξουμε τη γνώμη του κόσμου για το πρωτάθλημα της Super League 2. Υπάρχει ποιότητα και είναι θετικό ότι τα παιχνίδια καλύπτονται τηλεοπτικά, γιατί είναι ένα έξτρα κίνητρο για να δίνουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό».

Διαβάστε ακόμη...