Video: Όλο το εξάλεπτο των καθυστερήσεων - Πότε έγινε η φάση του Περέα

Από sdna.gr;Το SDNA παρουσιάζει σε video ολόκληρο το εξάλεπτο των καθυστερήσεων προκειμένου να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του αλλά και το φάουλ στον Περέα που ζητάει ο Παναθηναϊκός.
Πηγή: sdna.gr
Video: Όλο το εξάλεπτο των καθυστερήσεων - Πότε έγινε η φάση του Περέα

Η μεγάλη εναλλαγή συναισθημάτων στο φινάλε του αγώνα αλλά και το γεγονός ότι το παιχνίδι μεταδιδόταν από το PAOK TV που προφανώς δεν έχει μπει ακόμα στα σπίτια όλων των Ελλήνων προκάλεσε μία λογική σύγχυση σε όλο τον κόσμο σχετικά με το τι συνέβη.

Το SDNA προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση με τον πιο απλό τρόπο. Παρουσιάζοντας την εικόνα από ολόκληρο τον χρόνο των καθυστερήσεων. Έτσι, μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας από την δική του σκοπιά, αν υπήρξαν επιπλέον καθυστερήσεις μέσα στις καθυστερήσεις.

Σε ό,τι αφορά τη φάση με το φάουλ στον Περέα για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι άνθρωποι του τριφυλλιού, από τη συνολική καταγραφή των φάσεων δεν προκύπτει κάποια αμφισβητούμενη φάση ακριβώς πριν το κερδισμένο πέναλτι του ΠΑΟΚ, και ειδικότερα μετά το τελευταίο πλάγιο άουτ, από το οποίο θα μπορούσε να γυρίσει πίσω τη φάση ο VAR.

Υπάρχει μία περίπτωση φάουλ που ζητάει ο Παναθηναϊκός, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ, ωστόσο σημειώνεται πριν ακόμα μπούμε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ως εκ τούτου, η συζήτηση γίνεται αυστηρά για τον χρόνο των καθυστερήσεων και το αν θα έπρεπε να κρατηθεί επιπλέον χρόνος λόγω της κίτρινης στον Διούδη.

Διαβάστε ακόμη...