Λέκιτς στο PAOK24: «Τεράστιος σύλλογος ο ΠΑΟΚ, οφείλουμε να πρωταγωνιστήσουμε»

Από paok24.com:Ο Λέκιτς μιλάει στο PAOK24 για την απόφαση του να «ανηφορίσει» στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, το ξεκίνημα της ομάδας πόλο, τους στόχους της σεζόν, αλλά και τους φίλους του Δικεφάλου.
Πηγή: paok24.com
Λέκιτς στο PAOK24: «Τεράστιος σύλλογος ο ΠΑΟΚ, οφείλουμε να πρωταγωνιστήσουμε»

Προερχόμενος από μία παραδοσιακή σχολή του πόλο και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόμενος στο ελληνικό πρωτάθλημα με το σκουφάκι του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Τζόρτζε Λέκιτς από το φετινό καλοκαίρι είναι παίκτης του ΠΑΟΚ με τον ίδιο να γνωρίζει καλά το «μέγεθος» του συλλόγου στον οποίο ήρθε να αγωνιστεί.

Ο 24χρονος Σέρβος περιφερειακός μίλησε στο PAOK24 με την κουβέντα να ξεκινάει από την ήττα της ομάδας του Δικεφάλου στη Χίο.

«Ο τρόπος με τον οποίο ξεκινήσαμε το παιχνίδι ήταν καταστροφικός. Τέτοια παιχνίδια συμβαίνουν τουλάχιστον μία φορά τη σεζόν σε κάθε ομάδα, αλλά δεν μπορώ πραγματικά να περιγράψω τι συνέβη. Συνήθως, σε τέτοια παιχνίδια μπορεί απλώς ένας παίκτης να μην είναι σε καλή μέρα, αλλά η υπόλοιπη ομάδα να τον καλύπτει με την εμφάνιση της. Εμείς όμως συνολικά ήμασταν σε κακή μέρα. Ήταν απίστευτο. Σουτάραμε και η μπάλα είτε έβρισκε το δοκάρι, είτε έσκαγε στο νερό λίγο πριν μπει στο τέρμα. Ενώ εκείνοι ότι σουτ και αν έκαναν έβρισκε στόχο. "Ξυπνήσαμε" στην τρίτη περίοδο και είναι χαρακτηριστικό ότι στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε μόλις δύο γκολ, αλλά ήταν πλέον αργά. Η απόδοση μας πάντως στο πρώτο ημίχρονο θα μας μείνει αξέχαστη. Σίγουρα θα μάθουμε πολλά από αυτή την άσχημη εμφάνιση μας».

Ο Λέκιτς έδωσε το «σύνθημα» για την επόμενη μέρα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Τετάρτη τα Χανιά:

«Δε θέλω να πω ότι είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε. Εννοείται πως στόχος μας είναι η νίκη, αλλά συνήθως όταν πας να δώσεις τέτοιο χαρακτήρα σε αυτές τις αναμετρήσεις προσθέτεις πίεση στην ομάδα χωρίς λόγο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην τακτική μας, να μην επιτρέψουμε να συμβεί ξανά αυτό που έγινε στη Χϊο και ελπίζω αυτή τη φορά να είμαστε και λίγο πιο τυχεροί. Είμαι σίγουρος πάντως πως θα βρούμε τον εαυτό μας σαν ομάδα. Είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της σεζόν. Κάποιες ομάδες χρειάζονται χρόνια για να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, αλλά η ομάδα αυτή έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και πολλές δυνατότητες.

Ο Σέρβος πολίστας εμφανίστηκε αισιόδοξος και για τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν:

«Είμαι πάντα αισιόδοξος. Φυσικά και μπορούμε να είμαστε στα playoff του πρωταθλήματος και να κάνουμε και μία καλή πορεία στο κύπελλο, αλλά είναι κάτι που θα έρθει μέσα από τη σκληρή δουλειά και τις δικές μας εμφανίσεις».

Για τον ερχομό του στον ΠΑΟΚ και τις πρώτες του εμπειρίες:

«Είναι μία καταπληκτική εμπειρία για εμένα. Γνωρίζω πολύ καλά πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος, με μεγάλη ιστορία και είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Ελπίζω να δείξω τα πράγματα που μπορώ να κάνω για αυτή την ομάδα, γιατί πραγματικά θέλω να βοηθήσω πολύ».

Τέλος, για τον κόσμο του Δικεφάλου που στηρίζει την ομάδα πόλο στα εντός έδρας παιχνίδια στο Ποσειδώνιο:

«Ήταν πολύ καλό που μας υποστήριξαν στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Στη Σερβία οι άνθρωποι δεν έρχονται για να παρακολουθήσουν πόλο, όμως εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά και είναι πολύ όμορφο να βλέπεις τον κόσμο στις εξέδρες».

Διαβάστε ακόμη...