«Η ομάδα μου μπλόκαρε τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Ένα μεταγραφικό σενάριο, στην κυριολεξία, από το... πουθενά έρχεται για τον ΠΑΟΚ με... βάση του την Κρήτη.
Πηγή: thessports.gr
«Η ομάδα μου μπλόκαρε τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ»

Κι αυτό διότι ένας πρώην πλέον παίκτης του Πλατανιά «αποκάλυψε» ότι το καλοκαίρι βρέθηκε μία ανάσα από τους ασπρόμαυρους, με την ομάδα του ωστόσο να μπλοκάρει την μεταγραφή.

Πρόκειται για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό από την Ολλανδία, με ρίζες από το Κουρασάο, Ντοριάνο Κόρτσταμ, ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιξε στον Πλατανιά και ήταν από τους στυλοβάτες της καλής πορείας των κρητικών, οι οποίοι έφθασαν μία ανάσα από την άνοδό τους στη Super League.

Ο Κόρτσταμ σε δηλώσεις του στην Ολλανδία ισχυρίστηκε πως το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε πολύ κοντά στο να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ.

«Τερματίσαμε δεύτεροι, αλλά η κατάσταση στην ομάδα ήταν περίεργη. Θα μπορούσα να υπογράψω νέο βελτιωμένο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, αλλά υπήρχε και μία ρήτρα σύμφωνα με την οποία θα έμενα ελεύθερος αν η ομάδα δεν προβιβαζόταν. Σημάδι από την ομάδα δεν είδα, ενώ ο ΠΑΟΚ έδειξε ενδιαφέρον για μένα», είπε αρχικά και συνεχίζοντας πρόσθεσε:

«Δεν ήταν δυνατό να πάρω μεταγραφή. Ο Πλατανιάς και ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύτηκαν, συμφώνησαν σε ένα ποσό, αλλά τελικά ο ιδιοκτήτης και ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιάς «πέταξαν» τη συμφωνία. Ο ιδιοκτήτης μάλιστα μου είπε: «Πουλάμε ποδοσφαιριστές, όχι κοτόπουλα». Ο τεχνικός διευθυντής δεν ήθελε Ελλάδα. Όσο για τον ΠΑΟΚ... ξέρετε ότι μπορεί να πάρει δέκα Ντοριάνο Κόρτσαμ».

Διαβάστε ακόμη...