«Σκανάρει» και την ελληνική αγορά ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τονώσει το ελληνικό στοιχείο εντός της ομάδας γι' αυτό και σκανάρει την αγορά ενόψει καλοκαιριού προκειμένου να ενισχύει την λίστα των γηγενών ποδοσφαιριστών του.
Πηγή: sdna.gr
«Σκανάρει» και την ελληνική αγορά ο ΠΑΟΚ
Photo Credits: @paokfc.gr website

Η διαμόρφωση της φετινής ευρωπαϊκής λίστας του ΠΑΟΚ και δη εκείνη με τους γηγενείς πριν από τα παιχνίδια με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ «δυσκόλεψε» αρκετά τους Θεσσαλονικείς, κυρίως μετά την αποχώρηση των Λύρατζη - Βρακά. Ήταν μία ακόμη υπενθύμιση για τους ασπρόμαυρους προκειμένου να ασχοληθούν φέτος το καλοκαίρι με Έλληνες ποδοσφαιριστές. Το ελληνικό στοιχείο δεν συναντάται εύκολα στις μεγάλες ομάδες και η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι αναμένεται να στραφούν το καλοκαίρι και προς αυτήν την κατεύθυνση...

Το βέβαιο είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει σκανάρει την ελληνική αγορά, έχει επίγνωση των ικανών και «καλών» ποδοσφαιριστών που κυκλοφορούν στην χώρα μας και στο εξωτερικό και δεν αποκλείεται να προχωρήσει το επόμενο διάστημα και σε κινήσεις. 

Τι σημαίνει όμως το «ικανοί» και «καλοί» ποδοσφαιριστές;

Προφανώς μιλάμε για νεαρούς, εξελίξιμους ποδοσφαιριστές που οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν να εντάξουν στο ρόστερ, να δουλέψουν μαζί τους, να τους δώσουν σταδιακά χρόνο και ρόλο σε μία ομάδα με άλλες απαιτήσεις και μεγαλύτερη πίεση. Σημαίνει πως έχουν αντιληφθεί που υπάρχει, πέρα από τις δικές τους ακαδημίες, «πρωτογενές υλικό» που αξίζει να επενδύσει κανείς. Κάποιοι εξ αυτών έχουν ριχθεί ήδη στην «μάχη» φέτος, έχοντας παιχνίδια στα πόδια τους

Εδώ βέβαια αξίζει να ξεκαθαρίσουμε πως είναι άλλο κομμάτι οι μεταγραφές πρώτης γραμμής και οι προτεραιότητες που έχει ο ΠΑΟΚ και άλλο η ανάγκη να τονώσει το ελληνικό στοιχείο εντός του ρόστερ του. Εκείνο που υπογραμμίζεται είναι πως στην ατζέντα του Δικεφάλου θα πρέπει να υπάρχουν φέτος το καλοκαίρι και απαντήσεις στους περιορισμούς που του βάζει η ευρωπαϊκή λίστα.
 

Διαβάστε ακόμη...