Τεν Χαγκ: «Θα κάνουμε τα πάντα, δεν θέλουμε να χάσουμε τον Φαν Ντε Μπέεκ»

Από sdna.gr: Για το «φλερτ» της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Φαν Ντε Μπέεκ μίλησε ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ, σημειώνοντας πως θα κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να μην τον χάσουν.
Πηγή: sdna.gr
Τεν Χαγκ: «Θα κάνουμε τα πάντα, δεν θέλουμε να χάσουμε τον Φαν Ντε Μπέεκ»

Η αξιοσημείωτη πορεία του Άγιαξ κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν δεν έχει περάσει απαρατήρητη, με τα «αστέρια» της ολλανδικής ομάδας να βρίσκονται στο στόχαστρο μεγάλων συλλόγων.

Τελευταίο παράδειγμα, τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει στοχεύσει στον Φαν Ντε Μπέεκ, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον προπονητή του Αίαντα, Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος δήλωσε πως ο 22χρονος είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παίκτης για την ομάδα του.

«Φυσικά και δεν θέλουμε να τον χάσουμε, έτσι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μείνει σε εμάς. Βέβαια όταν στο κάδρο μπαίνουν ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, γίνεται πιο δύσκολο για εμάς.

Η αποχώρηση του θα είναι μεγάλη απώλεια για εμάς, πέρσι τα πήγαμε πολύ καλά και οι παίκτες μας τράβηξαν την προσοχή, είμαστε μια μικρή χώρα και έτσι δουλεύει ο μηχανισμός μας. Ο Φαν Ντε Μπέεκ είναι πάρα πολύ σημαντικός για εμάς.

Έχω πει πολλά για αυτό το θέμα. Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά οι άνθρωποι πάντα βιάζονται. Δεν πρέπει να πιστεύετε όλα όσα γράφουν οι εφημερίδες. Υπάρχουν τόσες ανακρίβειες, είμαι συγκεντρωμένος στο αυριανό ματς».

Διαβάστε ακόμη...