«Αποσύρεται η Σπόρτινγκ για Γκούντελι»

Απο sfina.gr: Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πορτογαλική ιστοσελίδα «Ojogo», η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φαίνεται πως εγκαταλείπει την περίπτωση του Νεμάνια Γκούντελι που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sfina.gr
«Αποσύρεται η Σπόρτινγκ για Γκούντελι»

Ο 27χρονος Σέρβος μέσος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των «ασπρόμαυρων» για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και φαίνεται πως έχει έναν λιγότερο μνηστήρα στη μάχη που δίνει να αποκτήσει τον παίκτη αφού τα «λιοντάρια» φαίνεται πως στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε άλλη περίπτωση μέσου.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα είναι σχεδόν αδύνατο να συνεχίσει στη Σπόρτινγκ ο Γκούντελι αφού έχει δεχτεί δελεαστικές προτάσεις από άλλες ομάδες χωρίς πάντως να αναφέρουν τον ΠΑΟΚ ανάμεσα σε αυτές.

Μάλιστα, οι επικρατέστερες ομάδες για να τον αποκτήσουν αυτή την στιγμή και πρόκειται να διαπραγματευτούν μαζί του είναι οι Φενέρμπαχτσε, Γαλατάσαραϊ, Νιουκάστλ και Μπέτις.

Επίσης στη Λισαβόνα τονίζουν πως έχουν σχεδόν χάσει τον Γκούντελι, αν και σημειώνουν πως ο Σέρβος διεθνής δέχτηκε να μείνει με μικρότερες απολαβές και να αποχωρήσει από την Γκουανγκτζού Εβεργκράντε, στην οποία ανήκει μέχρι τον Δεκέμβριο με οψιόν ανανέωσης και τη νέα σεζόν, όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι αυτή θα ενεργοποιηθεί.

Διαβάστε ακόμη...