Αυτή είναι η φιλοξενία του ΠΑΟΚ (pics)

Από paok24.com: Όταν Φέργκιουσον και Κλίντι έρχονται ως θεατές στο «Παλατάκι»...
Πηγή: paok24.com
Αυτή είναι η φιλοξενία του ΠΑΟΚ (pics)

Όλο το βολεϊκό κοινό της Θεσσαλονίκης (και όχι μόνο) γνωρίζει πως δεκάδες αθλητές αντίπαλων ομάδων όταν έχουν την ευκαιρία επισκέπτονται το PAOK Sports Arena προκειμένου να παρακολουθήσουν αναμετρήσεις της ομάδας του Δικεφάλου του Βορρά.

Ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες, βρίσκονται και οι Κλίντι και Φέργκιουσον που αγωνίζονται με τη φανέλα του Ηρακλή, αλλά πολλές φορές τη φετινή σεζόν έχουν δώσει το παρών στο «Παλατάκι».

Τόσο οι δύο παραπάνω, όσο και οι υπόλοιποι αθλητές που επισκέπτονται το PAOK Sports Arena τυγχάνουν της άψογης φιλοξενίας των ανθρώπων της «ασπρόμαυρης» διοίκησης και ουδέποτε δημιουργήθηκε πρόβλημα κατά την προσέλευση, την παραμονή τους και την αποχώρηση τους από τις εξέδρες του γηπέδου.

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας της φιλοξενίας που προσφέρει το ΤΑΑ ΠΑΟΚ, με τους Κλίντι και Φέργκιουσον να κάθονται στα επίσημα του γηπέδου και κάτω από τις θέσεις των κ. Τσαλόπουλου, Παϊσιάδη και Καπετανάκη.

Στη φωτογραφία που ο κ. Τσαλόπουλος κάνει κίνηση προς την πλευρά του Κλίντι, ας μην ανησυχούν οι άνθρωποι του ΤΑΑ Ηρακλής, γιατί εκείνη την ώρα... απουσίαζαν από το γήπεδο οι "φουσκωτοί" άνδρες security που τρομοκρατούν αντίπαλους παίκτες (όπως φαντασιώνονται οι κυανόλευκοι) και ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ ρωτάει τους δύο παίκτες εάν θα ήθελαν να τους προσφερθεί κάτι να πιουν.

Αυτή λοιπόν είναι η πραγματική συνήθης πρακτική που ακολουθεί το ΤΑΑ ΠΑΟΚ και ας δέχεται ως ανταπόδοση χειρονομίες, προπηλακισμούς και ύβρεις όταν τα μέλη της ομάδας και της διοίκησης βρίσκονται ως φιλοξενούμενοι σε αντίπαλα γήπεδα...

Διαβάστε ακόμη...