«Να ματσάρουμε την ενέργειά τους»

Από paokbc.gr : Χωρίς κανένα απολύτως περιθώριο για ξεκούραση και με ελάχιστο χρόνο για προετοιμασία, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε από νωρίς σήμερα το πρωί από την Θεσσαλονίκη και η αποστολή της ομάδας βρίσκεται ήδη στη Βόννη.
Πηγή: paokbc.gr
«Να ματσάρουμε την ενέργειά τους»

Ο ΠΑΟΚ θα πάρει απόψε στις 20:30 μία πρώτη γεύση από το Telekom Dome, το γήπεδο όπου αύριο το βράδυ θα διεξαχθεί ο αγώνας με την Telekom Baskets Bonn. Στην αποψινή προπόνηση θα δοκιμάσει και ο Milenko Tepic που λόγω ενοχλήσεων στη μέση δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και ουσιαστικά απέχει από τον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων εδώ και μία εβδομάδα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου, αναφερόμενος στον αγώνα με την Telekom Baskets Bonn τόνισε: «Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμάσουμε τον αγώνα με την ομάδα της Βόννης. Υπάρχουν δύο αλλαγές στο ρόστερ της. Έχουν προστεθεί ο Bircevic και ο Hanlan, ένας παίκτης στο 4-5 με πολύ καλό σουτ και ένας ποιοτικός κόμπο γκαρντ, που τους δίνει ακόμα μεγαλύτερη δυνατότητα, στην ήδη ποιοτική περιφέρεια που έχουν με τον Mayo και τον James, ώστε να έχουν και δημιουργία και καλή εκτέλεση. Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργειάς τους, γιατί είναι μία ομάδα που παίζει πάντα σε πολύ υψηλό ρυθμό και προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να τρέξει. Θα είναι ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουμε για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Ο ρυθμός τους δεν έχει μεγάλες αυξομειώσεις, το αποτέλεσμα κάποιες φορές δεν είναι το ίδιο. Στο γήπεδό τους πάντα έχουν μεγαλύτερη ενέργεια. Γνωρίζοντας κιόλας ότι εμείς προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μόλις 48 ώρες πριν, αλλά και από ένα ταξίδι, θα προσπαθήσουν να μας πιέσουν. Ο ρυθμός θα είναι σίγουρα υψηλός».

Διαβάστε ακόμη...