Το «κονέ» του Κουλούρη με την Γουότφορντ!

Από Sdna.gr: Το SDNA γράφει για το πρόσωπο που κινείται στο στενό περιβάλλον του Ευθύμη Κουλούρη, διατηρεί ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας με την Γουότφορντ κι έχει πετύχει ένα σιωπηρό deal με την αγγλική ομάδα.
Πηγή: sdna.gr
Το «κονέ» του Κουλούρη με την Γουότφορντ!

Στο μεταγραφικό «κάδρο» της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και της Γουότφορντ προσθέτει τον Ευθύμη Κουλούρη δημοσίευμα της "A Bola".

Κι αν στην Πορτογαλία ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Πολ Κουτσολιάκος διατηρεί «κανάλια» από παλιά, έχοντας στείλει στο παρελθόν (για «αγροτικό») τον Δημήτρη Πέλκα στη Σετούμπαλ και με την Γουότφορντ τα...λέει καλά.

Σύμφωνα με τον μανατζερικό μύθο, ο ομογενής agent είχε σιωπηρή συμμετοχή στη μεταγραφή του Χοσέ Χολέμπας από την Ρόμα στην Γουότφορντ το καλοκαίρι του 2015.

Εκείνη την περίοδο φέρεται να έβαλε ένα χεράκι για την μεταπήδηση του ποδοσφαιριστή στις «σφήκες», που εσχάτως – σύμφωνα με την "A Bola" – φέρονται να έχουν...συγκινηθεί από τα 11 γκολ σε 13 παιχνίδια του Κουλούρη με τη φανέλα του Ατρόμητου την τρέχουσα σεζόν και να πραγματοποιούν focus στον διεθνή επιθετικό.

Κάτι παραπάνω προφανώς και θα γνωρίζει ο agent Κουτσολιάκος...

Διαβάστε ακόμη...