«Δεν θα επηρεαστεί ο ΠΑΟΚ από την ατμόσφαιρα γιατί έχει αυτοπεποίθηση»

Από metrosport.gr: Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής, Στάικος Βεργέτης, και μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, τα αδύναμα σημεία του Δικέφαλου και το σημείο-κλειδιού του παιχνιδιού.
Πηγή: metrosport.gr
«Δεν θα επηρεαστεί ο ΠΑΟΚ από την ατμόσφαιρα γιατί έχει αυτοπεποίθηση»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα Αστέρα-ΠΑΟΚ στην Τρίπολη: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, είναι μια αφιλόξενη έδρα η Τρίπολη. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να κοιτάει μόνο το ματς με τον Ολυμπιακό ή την ΑΕΚ, πρέπει να κοιτάει το κάθε ματς ξεχωριστά. Πρέπει να μπει με μεγάλη προσοχή ανεπηρέαστος από όσα έγιναν στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό. Δεν πιστεύω όμως ότι θα επηρεαστεί γιατί είναι σε καλή ψυχολογία, οι παίκτες επιτελούν καλά το ρόλο της, έχει βρεθεί ένας κορμός και η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση».

Για τα αδύναμα σημεία του ΠΑΟΚ που θα προσπαθήσει να τον δυσκολέψει ο Αστέρας: «Σε αυτά τα παιχνίδια πάμε βάση της ροής του αγώνα. Θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο αυτός που θα βάλει το πρώτο γκολ. Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να επιβάλλει τον ρυθμό του και κυριαρχήσει τότε θα είναι αυτός που θα σκοράρει πρώτος. Αν ο Αστέρας κρατήσει το μηδέν και αρχίσει σιγά σιγά να βγαίνει στην αντεπίθεση τότε θα γείρει προς αυτόν η πλάστιγγα. Οποιος βάλει το πρώτο γκολ θα μπορέσει να το διαχειριστεί, άρα το σημείο κλειδί του παιχνιδιού είναι το πρώτο γκολ».

Διαβάστε ακόμη...