Μέγκαχεντ : «Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει εύκολα με 2-3 γκολ διαφορά»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου φιλοξενήθηκε στον αέρα του metropolis 95,5 με αφορμή το ποστάρισμά του ενόψει του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Πηγή: metrosport.gr
Μέγκαχεντ : «Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει εύκολα με 2-3 γκολ διαφορά»

Στον αέρα του metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αμίρ Μέγκαχεντ,ο οποίος μίλησε για το ντέρμπι που έρχεται, τον φετινό ΠΑΟΚ αλλά και για την επίθεση στον συμπατριώτη του Αμίρ Ουάρντα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ποστάρισμά του υπέρ του ΠΑΟΚ λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Έκανα την ανάρτηση γιατί αισθάνομαι πολύ δεμένος με τον ΠΑΟΚ, γιατί μου έδωσε την δυνατότητα να φτιάξω το όνομά μου και να κάνω την καριέρα που έκανα έξω από την πατρίδα μου. Είμαι πολύ περήφανος για τις επιδόσεις της φετινής ομάδας είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και αν πάρουμε τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ που είναι σαν εξάποντα θα έχουμε πετύχει τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου.»

Για τις διαφορές του φετινού ΠΑΟΚ με τα προηγούμενα χρόνια:

«Βοήθησε πάρα πολύ η περσινή κατάκτηση του κυπέλλου. Πλέον η ομάδα έχει άλλη ψυχολογία, πιστεύουν πως μπορούν να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα. Πολύ σημαντικό είναι επίσης ότι ένα κομμάτι της ομάδας γνωρίζεται από πέρσι και οι παίκτες μεταξύ τους έχουν μάθει ο ένας τον άλλον. Στο καλό περσινό σύνολο προστέθηκαν και καινούργιοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και γιαυτό παρουσιάζει αυτή την εικόνα ο ΠΑΟΚ. Δεν έκανε το λάθος να πραγματοποιήσει πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του. Είναι πολύ σημαντικό που υπάρχει ένας ισχυρός επενδυτής και μπορεί η ομάδα να έχει τις ανέσεις και να παίζει καλό ποδόσφαιρο.»

Πρόβλεψη για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός σίγουρα δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια, δεν είναι τόσο καλός. Από την άλλη η ΑΕΚ είναι αρκετά δυνατή φέτος. Ο ΠΑΟΚ φέτος είναι πάρα πολύ καλός και κάνει την διαφορά. Έχει τον σεβασμό των αντιπάλων καθώς καταφέρνει να κερδίζει και εντός αλλά και μακριά από την έδρα του. Κρατήστε αυτό που θα πω ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει εύκολα με 2-3 γκολ διαφορά τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με βάση τα όσα έχω δει μέχρι τώρα.»

Για το περιστατικό με την επίθεση στον Ουάρντα:

«Τον ρώτησαν πάρα πολλοί και από την Αίγυπτο για τον Αμίρ, προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του αλλά δεν ήθελε να μιλήσει. Μίλησα με άτομο του στενού οικογενειακού κύκλου και μου είπε ότι δέχθηκε μία επίθεση φοβήθηκε και λίγο. ο Ουάρντα είναι νέος και θα το ξεπεράσει το μήνυμά μου είναι να το αφήσει πίσω και να κοιτάξει μπροστά την καριέρα του και τα παιχνίδια που έρχονται. Αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει και προσπάθησα να το περάσω και εδώ στην Αίγυπτο είναι πως αυτό δεν αφορά όλους τους Έλληνες φιλάθλους . ήταν δύο άρρωστοι άνθρωποι που επιτέθηκαν στον Ουάρντα αλλά δεν σημαίνει ότι δέχονται τέτοια αντιμετώπιση όλοι οι Αιγύπτιοι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να απομονώσουμε το περιστατικό γιατί θα μπορούσε να είχε συμβεί οπουδήποτε.»

Διαβάστε ακόμη...