«Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟΚ, όαση για την Ελλάδα ο Σαββίδης» (audio)

Από metrosport.gr: «Όαση» όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την Ελλάδα χαρακτήρισε τον Ιβάν Σαββίδη, ο πρώην πρόεδρος του Δικεφάλου, Απόστολος Οικονομίδης μιλώντας στο Metropolis 95.5 .
Πηγή: metrosport.gr
«Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟΚ, όαση για την Ελλάδα ο Σαββίδης» (audio)

Παράλληλα, υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ με τη συμβολή του Ιβάν Σαββίδη έχει αλλάξει επίπεδο, υπογράμμισε την τεράστια δίψα των ΠΑΟΚτσήδων για τίτλους, ενώ αναφέρθηκε, επίσης, και στο σχέδιο κατασκευής νέου γηπέδου στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατασκευή νέου γηπέδου στην Τούμπα: «Πραγματικά βλέπω ότι πολύ σύντομα ο ΠΑΟΚ θα έχει νέο γήπεδο, και εύχομαι να καταφέρω να το δω, διότι είμαι και μεγαλύτερος στην ηλικία».

Για τη δίψα των ΠΑΟΚτσήδων για τίτλους: «Δεν το έχει ζήσει ο ΠΑΟΚτσής αυτό. Πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι, πάντως. Καλή είναι αυτή η αισιοδοξία που υπάρχει, εξαιτίας της εικόνας που δείχνει η ομάδα, όμως θα πρέπει να ολοκληρώσουμε κιόλας. Ποδόσφαιρο είναι, πολλά μπορούν να συμβούν. Θα ήθελα να τελειώσουμε τη χρονιά με την κατάκτηση και του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Και, βεβαίως, η κατασκευή νέου γηπέδου θα είναι πολύ σημαντική».

Για το δίλημμα νταμπλ ή γήπεδο: «Θα απαντούσα και τα τρία. Είναι γεγονός ότι το γήπεδο θα είναι για τα επόμενα 60-100 χρόνια, όμως, εκεί που βρίσκεται η ομάδα, ο ΠΑΟΚτσής διψάει για κούπες».

Για το τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ ενδεχόμενη κατάκτηση του νταμπλ και θεμελίωση του νέου γηπέδου: «Αλλάζει ο ΠΑΟΚ ως σύλλογος. Μετά από όλα αυτά που εύχομαι να γίνουν, ο ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο και από εκεί και μετά θα μπορεί να μιλάει για το πώς μπορεί να γράψει όνομα και στην Ευρώπη. Μπήκαν τέτοιες βάσεις που πιστεύω ότι από του χρόνου θα μιλάμε, πλέον, για Ευρώπη».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Έχω μιλήσει πολλές φορές για τον Σαββίδη. Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι ο Σαββίδης είναι όαση για την Ελλάδα και για τον ΠΑΟΚ ακόμη περισσότερο».

Ακούστε όσα είπε ο Απόστολος Οικονομίδης ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...