Οι συζητήσεις ΠΑΟΚ-Ζάχαβι

Από inpaok.com: Ιδιαίτερα σημαντική και εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που υπήρξε μεταξύ των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ με τον Πίνι Ζάχαβι.
Πηγή: inpaok.com
Οι συζητήσεις ΠΑΟΚ-Ζάχαβι

Ο διάσημος ατζέντης που ήρθε στη Θεσσαλονίκη έπειτα από πρόσκληση του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, ήταν πλήρως ενημερωμένος για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα γνώριζε και το ρόστερ του Δικεφάλου.

Ο διεθνούς φήμης μάνατζερ τόνισε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της συζήτησης πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποκτά ταλαντούχους παίκτες έως 25 ετών, έτσι ώστε ο Δικέφαλος να ανεβάζει την αξία του ως ομάδα, να διεκδικεί-κατακτά τίτλους, αλλά και οι ποδοσφαιριστές να ανεβάζουν τη δική τους αξία.

Η συζήτηση του Ζάχαβι με τους ανθρώπους του Δικεφάλου περιστράφηκε και γύρω από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με τον Ισραηλινό να τονίζει πως ο Σέρβος είναι ένας παίκτης που μπορεί να πωληθεί κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς έχει πολύ καλά στατιστικά.

Ωστόσο, αυτό δεν βρήκε σύμφωνο τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ είναι σε τροχιά τίτλου αυτή τη στιγμή και δεν θα ήταν σωστό η ομάδα να αποχωριστεί ένα από τα βασικά ατού της και πιο συγκεκριμένα τον πρώτο της σκόρερ.

Ο Ζάχαβι πάντως τόνισε πως υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να αποκτήσουν μεταπωλητική αξία.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον εγκαινιάζεται ένα πλαίσιο συνεργασίας του Δικεφάλου με τον έμπειρο ατζέντη που έχει ως στόχο τη μετακίνηση παικτών από τον ΠΑΟΚ, αλλά και την απόκτηση ταλαντούχων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών με τη διαμεσολάβηση του Ζάχαβι.

Διαβάστε ακόμη...