Αγγελόπουλος για δανεικούς από ΠΑΟΚ και το "καλούπωμα" του Ουάρντα

Από paokrevolution.net: Ο Γιάννης Αγγελόπουλος, τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι.
Πηγή: paokrevolution.net
Αγγελόπουλος για δανεικούς από ΠΑΟΚ και το "καλούπωμα" του Ουάρντα

Υποστήριξε ότι δεν υπάρχει πρόθεση από τον ΠΑΟΚ να ζητήσει άμεσα κάποιον από τους τρεις δανεικούς ενώ αναφέρθηκε και στην πολύ καλή παρουσία του Ουάρντα.

Αναλυτικά:

Ποια μεταγραφή σας δυσκόλεψε περισσότερο το καλοκαίρι που μας πέρασε; Για ποια μεταγραφή ξενυχτήσατε;

«Αυτό συμβαίνει συχνά. Εγώ και οι άμεσοι συνεργάτες μου έχει τύχη να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις νωρίς το απόγευμα και να τελειώσουμε την άλλη μέρα το πρωί. Αυτό όμως δεν είναι κάτι καινούριο, είναι μέρος της δουλειάς. Φέτος λίγο μας δυσκόλεψαν οι δανεισμοί του Γιαννούλη και του Χατζηισαΐας από τον ΠΑΟΚ, διότι έπεσαν πάνω στην αλλαγή του προπονητή μας αλλά ταυτόχρονα έγιναν και κάποιες ανακατατάξεις και στο προπονητικό κομμάτι στον ΠΑΟΚ, οπότε κι εκεί έπρεπε ο καινούριος προπονητής να αξιολογήσει κάποια πράγματα, οπότε χρονικά μας δυσκόλεψαν αυτές οι δύο μεταγραφές».

Πως καλουπώσατε τον Ουάρντα που ήρθε εδώ με τη φήμη του «κακού παιδιού»;

«Ξέρουμε όλοι ότι οι ποδοσφαιριστές κρύβουν μέσα τους ένα μεγάλο παιδί. Για τον Ουάρντα δεν είχα κανέναν ενδοιασμό. Και στο παρελθόν έχουν περάσει κάποιοι παίκτες που είχαν κακή φήμη, αλλά μέσα από την επικοινωνία, τα διάλογο αλλά και τοις πρακτικές του εκάστοτε προπονητή βοήθησαν πολύ την ομάδα, αλλά και τα ίδια τα παιδιά να φτάσουν να κάνουν μεγάλες μεταγραφές στο εξωτερικό. Κάπως έτσι έγινε και με τον Ουάρντα. Μιλήσαμε, ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα και βλέπουμε όλοι το αποτέλεσμα. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι αγαπητός από όλους τους συμπαίκτες του κάτι που είναι πολύ σημαντικό και φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια έχει πει και βοηθάει πάρα πολύ και σε τακτικά κομμάτια. Έχει τακτικούς ρόλους μέσα στο παιχνίδι του, έχει αφομοιώσει το σύστημα και τα πράγματα που του ζητάει ο προπονητής και νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι έχει πολύ μεγάλη συμβολή ο κύριος Κάναντι».

Πολλή κουβέντα γίνεται για τους δανεικούς. Περνούν δεύτερες σκέψεις για αυτές τις κινήσεις. Επίσης σας «φοβίζει» το γεγονός μήπως τους ζητήσουν πίσω οι ομάδες τους;

«Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποια ταμπού σε δανεισμούς ποδοσφαιριστών. Εγώ θεωρώ ότι δεν πρέπει να υπάρχει δεύτερη σκέψη όταν η διαδικασία είναι ξεκάθαρη και με πλήρη διαφάνεια. Προφανώς και θα ήταν καλύτερα οι ποδοσφαιριστές αυτοί να ήταν ελεύθεροι. Αλλά βλέπουμε ειδικά τα τελευταία χρόνια, οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου να αποκτούν ότι καλό υπάρχει σε όλες τις ομάδες. Οπότε αν θες να έχεις ποιοτικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι σχεδόν μονόδρομος να πας σε τέτοιες λύσεις.Να πω επίσης ότι δεν υπάρχει καμία ενόχληση από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ ενόψει Ιανουαρίου. Ήταν ξεκάθαρη η κουβέντα μας το καλοκαίρι ότι αν υπάρξει κάποια επιστροφή θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι και θεωρώ ότι έτσι θα συνεχίσουμε».

Διαβάστε ακόμη...