ΠΑΟΚ με αλλαγές κι ερωτηματικά

Aπό paok24.com: Η αντίστροφη μέτρηση για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο ξεκίνησε, με τον "Δικέφαλο" να ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ με αλλαγές κι ερωτηματικά

Όσον αφορά στις σκέψεις του Ρουμάνου τεχνικού για το αυριανό παιχνίδι, για μία ακόμη φορά ο Λουτσέσκου δεν φανέρωσε ξεκάθαρα τα πλάνα του, δοκιμάζοντας αρκετά πρόσωπα στις τελευταίες ημέρες, ανακατεύοντας την τράπουλα, με δεδομένο ότι καλείται να διαχειριστεί και αρκετές απουσίες, παικτών που συνήθως αγωνίζονται βασικοί.

Ο Ροντρίγκο Ρέι θα είναι και πάλι στο τέρμα, ενώ στην άμυνα σίγουροι μοιάζουν οι Μάτος, Κρέσπο και Βαρέλα, με το αριστερό άκρο της άμυνας να αποτελεί ερωτηματικό. Θέση διεκδικεί ο Βιεϊρίνια, ο οποίος έχει χρησιμοποιηθεί ξανά ως αριστερό μπακ, ωστόσο από τη στιγμή που μπήκε στην αποστολή ο Λέοβατς, δεν αποκλείεται να παίξει ο Κροάτης.

Στο κέντρο, ο Τσίμιροτ θα πάει και πάλι φανέλα βασικού, με τον Κάνιας και τον Σάκχοφ να διεκδικούν τη θέση δίπλα του, παίρνοντας και οι δύο αρκετό χρόνο στις δοκιμές, ενώ λίγο πιο μπροστά θα ξεκινήσει ο Ελ Καντουρί.

Στην επίθεση, εφόσον ο Βιεϊρίνια ξεκινήσει τελικά στα αριστερά, περισσότερες πιθανότητες έχουν να παίξουν στις πλευρές οι Μακ και Κάμπος, με τον Πρίγιοβιτς να ξεκινάει και πάλι στην κορυφή.

Σε κάθε περίπτωση, η ξεκάθαρη απάντηση κυρίως για το αριστερό άκρο της άμυνας, θα δοθεί αύριο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην φανερώνει ξεκάθαρα τα πλάνα του.

Διαβάστε ακόμη...