Ξέσπασμα Κυριάκου: «Είναι εξοργιστικό… συγνώμη» (pic)

Από sdna.gr: Με ένα ιδιαίτερο μήνυμα μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος, τοποθετήθηκε για τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική, εκφράζοντας την στήριξη του στις οικογένειες των θυμάτων.
Πηγή: sdna.gr
Ξέσπασμα Κυριάκου: «Είναι εξοργιστικό… συγνώμη» (pic)

Χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε πως: «Είναι εξοργιστικό να χάνονται άνθρωποι το 2017 σε έναν (wannabe) δυτικό πολιτισμό από αναμενόμενη κακοκαιρία. Είναι εξίσου εξοργιστικό ο μέσος Έλληνας να μαθαίνει το μαγευτικότερο νησί της χώρας του, τη Σύμη, επειδή πλημμύρισε...

Πνιγόμαστε κάθε μέρα ο καθένας στα μικρά ή μεγάλα του προβλήματα και χάσαμε τη μεγάλη εικόνα...Αγνοούμε αυτόν τον καθρέφτη που μας δείχνει την τριτοκοσμική μας φύση και τον μονόδρομο της συνεννόησης για την επίλυση των προβλημάτων επιβίωσης.

Είμαστε σε έκτακτη ανάγκη και συμπεριφερόμαστε σαν πρίγκιπες του Μονακό για τα μικρά, τα καθημερινά. Ντρέπομαι που Έλληνες ή άνθρωποι στην Ελλάδα πνίγηκαν από τη βροχή ή «σκοτώθηκαν» στα γήπεδα...

Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη αν συνέβαλλα να μείνει κάποιος στον καναπέ του για να δει μπάλα, αντί να διεκδικεί την ποιότητα της ζωής του».

Η σχετική δημοσίευση:

Διαβάστε ακόμη...