Την… ψιλιάζονται και οι Ρουμάνοι

Από inpaok.com: Μετά και από την ήττα στο ΟΑΚΑ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται πλέον σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, κάτι που επισημαίνουν σήμερα (6/11) και τα Ρουμανικά μέσα ενημέρωσης.
Πηγή: inpaok.com
Την… ψιλιάζονται και οι Ρουμάνοι

«Ένα βήμα από την απόλυση» αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημερωτική αθλητική ιστοσελίδα Prosport, που σχολιάζει στο άρθρο της: «η περιπέτεια του Ράζβαν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της Ελλάδας, φτάνει στο τέλος της.

Παρά το γεγονός ότι τα πράγματα είναι ακόμα καλά στη βαθμολογία, με τον ΠΑΟΚ στην 3η θέση και δυο πόντους από την κορυφή, οι φίλαθλοι είναι δυσαρεστημένοι με τον τρόπο που παίζει η ομάδα και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχασε τα δυο ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Μάλιστα, ήδη γράφονται ονόματα πιθανών μελλοντικών προπονητών που θα έρθουν στην Τούμπα».

Πολύ πιο «σκληρό» είναι το δημοσίευμα γνωστού Ρουμάνου δημοσιογράφου, του Κριστιάν Σκουτάριου, ο οποίος γράφει στην προσωπική του ιστοσελίδα: «ο Λουτσέσκου κατέστρεψε τον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ είχε φτάσει στην πρώτη θέση επειδή ήταν ο μόνος που δεν είχε παίξει ούτε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αντέξει περισσότερο, μετά και την ήττα από την ΑΕΚ. Επιπλέον, ο Λουτσέσκου παραμελεί τους Έλληνες στην ομάδα, κάτι που δεν τον βοηθά στη σχέση του με τους οπαδούς».

Διαβάστε ακόμη...