Ο κόσμος αποφασίζει για τη Νέα Τούμπα

Από metrosport.gr: Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα έχουν μία νέα Τούμπα όπως οι ίδιοι την επιθυμούν
Πηγή: metrosport.gr
Ο κόσμος αποφασίζει για τη Νέα Τούμπα

Όταν ο Ιβάν Σαββίδης είχε ταξιδέψει στην Νέα Υόρκη και είχε παραστεί στα εγκαίνια των γραφείων του τοπικού Σ.Φ. ΠΑΟΚ, είχε αποκαλύψει την πρόθεσή του να κάνει γκάλοπ για το θέμα του νέου γηπέδου προκειμένου να πιάσει το «σφυγμό» του κόσμου της ομάδας.

Μετά την πολύμηνη έρευνα των συνεργατών του δεν χρειάστηκε να απευθυνθεί στον λαό του ΠΑΟΚ για να αποφανθεί που θα χτιστεί το νέο γήπεδο. Διαπίστωσε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσήδων, όπως και ο ίδιος, ψήφιζε δαγκωτό Τούμπα. Γι' αυτό και όταν διαπίστωσε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις να χτιστεί ένα σύγχρονο γήπεδο στον χώρο που είναι και το τωρινό, συμφώνησε με τον Θανάση Κατσαρή να προχωρήσουν τις διαδικασίες για τη νέα Τούμπα.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν θα έχουν λόγο στο νέο γήπεδο. Ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται πολύ σοβαρά-και αυτό είναι κάτι που έχει συζητηθεί σε στενό κύκλο συνεργατών-να ζητήσει τη γνώμη των ΠΑΟΚτσήδων για το πώς θέλουν να είναι η νέα Τούμπα. Να καθορίσουν με τα «θέλω» τους την τελική μορφή της.

Ακόμη δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις για το πώς θα επιχειρήσει να «μετρήσει» τη γνώμη του λαού του ΠΑΟΚ, όμως, το πιο πιθανό σενάριο είναι, μετά την μελέτη διάφορων σύγχρονων ευρωπαϊκών γηπέδων, ο ομογενής επιχειρηματίας και οι συνεργάτες του, να προτείνουν ορισμένα σχέδια και να πάνω σ' αυτά να ζητήσουν να καταθέσουν την άποψή τους οι ΠΑΟΚτσήδες. ΚΙ αυτό θα γίνει με μία διαδικασία που θα εξασφαλίσει τη δυνατότητα σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες να πάρουν μέρος.

Διαβάστε ακόμη...