Από ΠΑΟΚ… εκτόξευση!

Από thessports.gr : Στο «επίκεντρο» της δημοσιότητας βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που με δικό του γκολ έστειλε την Σερβία στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.
Πηγή: thessports.gr
Από ΠΑΟΚ… εκτόξευση!

Στην πιο κρίσιμη στιγμή ο επιθετικός του ΠΑΟΚ πέτυχε το παρθενικό του γκολ με το εθνόσημο στην πέμπτη διεθνή συμμετοχή του.

Ο Σερβός επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα της Σερβίας το περασμένο καλοκαίρι στις 11 Ιουνίου και συστήθηκε με ασίστ στο εντός έδρας 1-1 με την Ουαλία.

Η «πόρτα» της Εθνικής του όμως άνοιξε μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Πρίγιοβιτς (που είχε και την Ελβετική υπηκοότητα, αφού γεννήθηκε εκεί) δεν είχε κληθεί μέχρι πριν την μεταγραφή του στην Θεσσαλονίκη σε ανδρικό κλιμάκιο εθνικής.

Μέχρι τότε είχε φορέσει την φανέλα της Σερβίας στα «μικρά» ηλικιακά κλιμάκια (U17, 18, 19) κάνοντας συνολικά 16 συμμετοχές και πέντε γκολ.

Στην συνέχεια άλλαξε «εθνόσημο» φορώντας την φανέλα της Εθνικής Ελβετίας στο επίπεδο κάτω των 20 και των 21 με συνολικά τέσσερις συμμετοχές και ένα γκολ.

Το «καυτό» του ξεκίνημα με τον ΠΑΟΚ από τον περασμένο Ιανουάριο (μέχρι σήμερα έχει 15 γκολ σε 30 συμμετοχές με τα «ασπρόμαυρα») τον έβαλε ξανά στο «ραντάρ» της Εθνικής Σερβίας με τον Μούσλιμ να τον καλεί για πρώτη φορά τον Ιούνιο για το παιχνίδι με την Ουαλία, και έκτοτε να μην χάνει... κλήση.

Διαβάστε ακόμη...