Πολύ καλή η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Από pisina.net : Ολοκληρώθηκε την Κυριακή που μας πέρασε η προετοιμασία που πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ στο Νόβισαντ.
Πηγή: pisina.net
Πολύ καλή η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Η Ελληνική ομάδα μετέβη εκεί για να παίξει κάμποσα φιλικά ματς με την Βοιβοντίνα που είναι στις 3 καλύτερες ομάδες της Σερβίας και παίρνει μάλιστα μέρος και στην Αδριατική λίγκα.
Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ «ψώνισε» από αυτή την ομάδα, αφού αγόρασε στην μεταγραφική περίοδο τον ένα από τους 2 ξένους του, τον Μαξίμοβιτς.

Ο Πάνος Βέργος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μας είπε ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την πορεία της συγκεκριμένης προετοιμασίας. Ανέφερε, ότι στην αρχή και επειδή η ομάδα είναι αμοντάριστη, αφού η απώλεια του Νικολαίδη είναι μεγάλη και ο τρόπος παιχνιδιού έχει εν μέρει αλλάξει, τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά. Ομως όσο περνούσαν οι ημέρες, τόσο βελτιώνονταν οι παίκτες του αλλά και η ομάδα γενικότερα, με αποτέλεσμα να τον αφήσουν όλα αυτά ικανοποιημένο. Ο Πάνος πιστεύει ότι πλέον η ομάδα έχει βρει τον τρόπο να καλύψει κάποια από τα κενά της και θεωρεί ότι στο τουρνουά του ΣΕΔΥ, το οποίο ξεκινάει την Παρασκευή, θα μπορέσει να μοντάρει πολύ περισσότερο την ομάδα, παίζοντας 4-5 επίσημα παιχνίδια, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ πέρυσι είχε μπει στην τετράδα, κάτι που θα επιδιώξει και φέτος. Μάλιστα, στις 2 πρώτες αγωνιστικές αγωνίζεται στην έδρα του με ομάδες που έχουν πάνω κάτω τους ίδιους στόχους (Υδραικός και Απόλλων Σμύρνης) και αυτός είναι και ο λόγος που ο Βέργος θέλει να είναι η ομάδα του έτοιμη το συντομότερο δυνατόν.

Διαβάστε ακόμη...