Το κρίσιμο διάστημα για τον Βιεϊρίνια

Από paok24.com:Ο Πορτογάλος, η μέχρι τώρα παρουσία του και ότι αναμένεται
Πηγή: paok24.com
Το κρίσιμο διάστημα για τον Βιεϊρίνια

Ήταν η μεταγραφή-επιστροφή που προκάλεσε τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια χάρηκε –όσο και οι ΠΑΟΚτσήδες- για την επιστροφή του, αλλά από την πρώτη στιγμή ειπώθηκε ότι θα χρειαστεί χρόνο. Αρχικά για να μπει και να παίξει και φυσικά για να βρει την καλύτερή του φόρμα. Γιατί όλα αυτά;

Ο Βιεϊρίνια τραυματίστηκε στις 10 Αυγούστου στον αστράγαλο και μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου έχασε πολύτιμο διάστημα. Ήταν απών στο διάστημα προετοιμασίας. Αυτό προσπάθησε να καλύψει τον περασμένο μήνα, ενώ ταυτόχρονα πήρε και τα πρώτα ματς. Εδώ και δύο εβδομάδες παίζει με τον ΠΑΟΚ, αλλά σίγουρα δεν έχει βρει τον εαυτό του.

Ο Πορτογάλος το «παλεύει» πάρα πολύ, όπως έχει αναφέρει και ο προπονητής του είναι υπόδειγμα στην προπόνηση, ενώ είναι φανερό ότι έχει τεράστια διάθεση να προσφέρει και βγάζει ηγετική συμπεριφορά. Ακόμη όμως είναι μακριά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του. Αυτό το διάστημα της διακοπής θα είναι και το καθοριστικό για να φθάσει στα καλύτερα επίπεδα απόδοσης. Ένας παίκτης με έκρηξη, με ικανότητα στο ένας με έναν, με δημιουργία, άριστα γεμίσματα, μακρινά σουτ και με τα δύο πόδια και φυσικά γκολ.

Όλα αυτά περιμένει ο ΠΑΟΚ και προφανώς θα τα βρει από την αναμέτρηση με τη Λαμία και μετά.

Διαβάστε ακόμη...