Welcome to PAOK culture

Από paokfc.gr: Ανάγκασε τον το κόσμο να δει πολλά σημαντικά, μα υποτιμημένα θέματα από διαφορετική οπτική γωνία.
Πηγή: paokfc.gr
Welcome to PAOK culture

Πάτησε μ' επιτυχία στη μανιέρα της αντισυμβατικότητας, φλέρταρε με το εξεζητημένο και δημιούργησε ένα καινούριο, δικό του κοινό.

 Το είναι ένα από τα πλέον επιδραστικά και διαδραστικά περιοδικά της εποχής μας και στη θεματολογία του πριν λίγο καιρό εντάχθηκε κι ο ΠΑΟΚ. Έστω κι όχι για καθαρά αθλητικούς λόγους, μα με ερέθισμα την πολιτική και τις προεκτάσεις της στην κουλτούρα του κόσμου, των οπαδών. Η γερμανική έκδοση του Vice κατέγραψε τη συνάντηση δύο τελείως διαφορετικών κόσμων. Του ΠΑΟΚ και της Σάλκε. Της Ελλάδας και της Γερμανίας. Με στόχο να εντρυφήσει στο μυαλό των φίλων του Δικεφάλου. Η συναναστροφή τους με τους ΠΑΟΚτσήδες, τους εντυπωσίασε. Τους έκανε να δουν το ποδόσφαιρο διαφορετικά.

Σημεία Πώλησης Toumba Magazine PAOK FC Official Store store.paokfc.gr Βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ Σημεία διανομής Τύπου Βορείου Ελλάδας Αεροδρόμια Μακεδονία και Ελευθέριος Βενιζέλος ΚΤΕΛ Μακεδονία ΟΣΕ Θεσσαλονίκης Το Toumba Magazine Special Edition φιλοξενεί τη διήγηση των ανθρώπων του Vice και το paokfc.gr σας μεταφέρει αποκλειστικά ένα κομμάτι της μέσα από τα λόγια του Μπένεντικτ Νίλσεν:

«Το ταξίδι μου ξεκίνησε από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ στο Έσσεν. Οι άνθρωποι της ομάδας ήταν πολύ ανοικτοί και φιλικοί. Ένιωσα πως βρίσκομαι σε μια μεγάλη οικογενειακή συγκέντρωση, στην οποία είχα το ρόλο του καλοδεχούμενου καλεσμένου. Άπαντες μας υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο, γεγονός που – για να είμαι ειλικρινής – δεν είναι η συνηθισμένη υποδοχή για έναν δημοσιογράφο. Την επόμενη μέρα γνωρίσαμε εκδρομείς του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι μας εξήγησαν τη σπουδαιότητα που έχει η οικογένεια του ΠΑΟΚ στη ζωή τους και πως χρησιμοποιούν τις διακοπές τους για ν' ακολουθούν την ομάδα σε όλη την Ευρώπη.

Σε όλη αυτή την εμπειρία ήμουν ο μόνος που δεν είχα την παραμικρή επαφή με την Ελλάδα. Ξαφνιάστηκα θετικά από την συμπεριφορά και την αντιμετώπιση της οποίας έτυχα. Η ατμόσφαιρα στην εξέδρα των οπαδών του ΠΑΟΚ ήταν κάτι που δεν είχα ξαναζήσει. Όλοι τραγουδούσαν από την αρχή ως το τέλος, ενώ μου άρεσε το γεγονός ότι τα συνθήματα πήγαζαν μέσα από ιστορίες του παρελθόντος, μέσα από εμπειρίες. Οι εντυπώσεις μου αυτές πέρασαν μέσα από τα γραπτά και είχαν μεγάλη αποδοχή στο γερμανικό κοινό» . Ολόκληρο το αφιέρωμα του Vice στον Δικέφαλο μπορείτε να το διαβάσετε στις σελίδες του 9ου τεύχους του Toumba Magazine, που κυκλοφορεί στo PAOK FC Official Store, στο store.paokfc.gr, καθώς επίσης σε όλα τα σημεία διανομής Τύπου στην Βόρεια Ελλάδα, στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ, στα αεροδρόμια Μακεδονία και Ελευθέριος Βενιζέλος, στα ΚΤΕΛ Μακεδονία και στον ΟΣΕ Θεσσαλονίκης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...