Με τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο το ντεμπούτο του Βιεϊρίνια

Από metrosport.gr : Στο ματς της προσεχούς Τετάρτης ο Πορτογάλος θα φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα σε μια προσωπική πρόβα τζενεράλε ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα
Πηγή: metrosport.gr
Με τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο το ντεμπούτο του Βιεϊρίνια

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται αύριο με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα πρέπει να περιμένει λίγες μέρες ακόμη για να φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα. Ο Πορτογάλος πλέον συμμετέχει σε όλο το πρόγραμμα των προπονήσεων έχοντας ξεπεράσει το διάστρεμμα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου σκέφτεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο την προσεχή Τετάρτη.

Θα είναι και μια προσωπική πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τον ΠΑΣ στην Τούμπα. Αντιθέτως και αφού προηγήθηκαν τέσσερις (με τη σημερινή) προπονήσεις επιπλέον για τον Σαμπράνο, ο Λουτσέσκου έχει αποφασίσει να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι και δεν αποκλείεται να διεκδικήσει ακόμη και θέση βασικού. Ο ΠΑΟΚ είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά τη νέα κακή εμφάνιση και ισοπαλία στη Ριζούπολη, η νίκη φαντάζει μονόδρομος και μόνο η ίδια η ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα όπως άλλωστε συμφώνησαν ότι πρέπει να κάνουν παίκτες και τεχνική ηγεσία στη κουβέντα που είχαν τις τελευταίες μέρες στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου της Νέας Μεσημβρίας.

Γι' αυτό και η χθεσινή προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική και στον τρόπο που η ομάδα θα καταφέρει να διασπάσει την άμυνα του Παναιτωλικού, ότι δηλαδή δεν κατάφερε να κάνει απέναντι σε Λεβαδειακό και Κέρκυρα.

Διαβάστε ακόμη...