«Ο ΠΑΟΚ έχει το υλικό για να χτυπήσει πρωτάθλημα»

Από metrosport.gr: Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Ρουζόμπεροκ Χρήστος Κιόσσε φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5. Μεταξύ άλλων μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με την Έβερτον αλλά και για τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ έχει το υλικό για να χτυπήσει πρωτάθλημα»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά ανέφερε: «Είχα ήδη μια γεμάτη χρονιά και θέλω να συνεχίσω από κει και έμεινα».

Για την εμπειρία του που έπαιξε στο Γκούντισον Παρκ: «Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, αλλά ήταν φανταστικά. Ακόμη και για τους περισσότερους παίκτες της ομάδας ήταν πρωτόγνωρα γιατί η Ρουζόμπεροκ δεν έχει ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή ιστορία, τώρα προσπαθούμε να την φτιάξουμε».

Για το πώς ήταν να αντιμετωπίζει παίκτες σαν τον Ρούνεϊ, τον Κλάασεν και το Σάντρο Ραμίρεζ: «Και μόνο που παίζεις κόντρα σε αυτούς τους παίκτες είναι φοβερή εμπειρία. Προσωπικός μου αντίπαλος ήταν ο Κλάασεν, ο οποίος φαίνεται ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο».

Για το χθεσινό αποτέλεσμα: «Δεν πήγαμε εκεί για να κάνουμε βόλτα. Σεβαστήκαμε την Έβερτον αλλά δεν φοβηθήκαμε. Παίξαμε το παιχνίδι μας και νομίζω ότι το σκορ είναι καλό. Έχουμε και το δεύτερο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας και θα τα δώσουμε όλα εκεί για να πάρουμε την πρόκριση».

Για τους στόχους της ομάδας: «Πέρσι η ομάδα βγήκε Τρίτη για Ευρώπη. Φέτος θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, να πάμε για δεύτερη θέση ή ακόμα και για πρωτάθλημα γιατί πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα.

Για το αν κάνοντας μια ακόμη καλή σεζόν στη Σλοβακία επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Δεν με απασχολεί αυτό το θέμα. Εγώ κοιτάω το τώρα».

Για το αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ: «Ναι τον παρακολουθώ. Ειδήσεις κυρίως και όποτε μπορώ και παιχνίδια. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει το υλικό για να χτυπήσει πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...