«Ψάχνει» και δεύτερο τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ

Από sdna.gr : Στην αναζήτηση και δεύτερου τερματοφύλακα μετά από την περίπτωση του Οτσόα που απασχολεί, βρίσκονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
«Ψάχνει» και δεύτερο τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ

Συγκεκριμένα στον Δικέφαλο του Βορρά εξετάζουν περιπτώσεις τερματοφυλάκων που μπορούν να έρθουν ως δανεικοί στην ομάδα, καθώς οι ημερομηνίες... πιέζουν στην περίπτωση του Οτσόα.

Και αυτό διότι, εφόσον ο ΠΑΟΚ καταφέρει να κλείσει τον Οτσόα, θα είναι αρκετά δύσκολα να συμμετέχει ο Μεξικανός στα πρώτα επίσημα παιχνίδια. Συγκεκριμένα το Κύπελλο Συνομοσπονδιών ολοκληρώνεται στις 02 Ιουλίου, με τον διεθνή πορτιέρε να αναμένεται να πάρει τουλάχιστον δυο εβδομάδες άδεια, κάτι που αυτομάτως σημαίνει, πως θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη μια εβδομάδα πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Αυτό καθιστά δύσκολη τη συμμετοχή του στο πρώτο επίσημο αγώνα του ΠΑΟΚ και εφόσον κλείσει στον Δικέφαλο, με αποτέλεσμα ο Λούμπος Μίχελ να εξετάζει και άλλες περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξετάζει τερματοφύλακες που μπορούν να έρθουν ως δανεικοί, όπου απομακρύνθηκε η περίπτωση του Πασχαλάκη, καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννενα δεν τον παραχωρεί ως δανεικό.

Το θέμα του 2ου γκολκίπερ για τον Δικέφαλο αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη...