Στήνουν τον νέο ΠΑΟΚ Μίχελ-Στανόγεβιτς

Από metrosport.gr:Πώς θα κινηθούν τεχνικός διευθυντής και προπονητής για τερματοφύλακα, μέσο και... Περέιρα.
Πηγή: metrosport.gr
Στήνουν τον νέο ΠΑΟΚ Μίχελ-Στανόγεβιτς

Η μεταγραφή του Λεβέκ ήταν κλεισμένη πριν αναλάβει ο Στανόγεβιτς. Από εδώ και πέρα, όμως, ο Σέρβος τεχνικός θα έχει πολύ ισχυρό ρόλο στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να επιστρέψει σήμερα με τους συνεργάτες του στη Θεσσαλονίκη και μαζί με τον Λούμπος Μίχελ... θα σηκώσουν μανίκια για να καθορίσουν το μεταγραφικό πλάνο του νέου ΠΑΟΚ.

Σε πρώτη φάση, φαίνεται ότι θα τους απασχολήσουν τρία βασικά σημεία:

-Ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα: Αυτή τη στιγμή καίει η απόκτηση τερματοφύλακα λόγω και του τραυματισμού του Γλύκου. Ο Μϊχελ βρίσκεται σε συζητήσεις με γκολκίπερ που συνδυάζουν καλή ηλικία και εμπειρία. Οι περιπτώσεις Ζίφκοβιτς και Μιχαΐλοφ απασχολούν. Για τον Σέρβο υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία με την Ξάνθη και στον ΠΑΟΚ έχουν φροντίσει να μάθουν τις απαιτήσεις του Πανόπουλου. Όσο για τον Βούλγαρο είναι ελεύθερος και θα αποφασιστεί αν γίνει η τελική κρούση.

Αντίθετα τερματοφύλακες μεγάλης ηλικίας όπως ο Σέρβος Στοΐκοβιτς και ο Τσέχος Λαστούβκα δεν απασχολούν σ' αυτή τη φάση, και θα πρέπει να ναυαγήσουν πολλές άλλες περιπτώσεις για να καταλήξει σ' αυτούς ο ΠΑΟΚ.

-Ενίσχυση στη μεσαία γραμμή: Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν παίκτη με ικανότητα να παίζει στις θέσεις «6» και «8». Τα δεδομένα τα αναλύουμε δίπλα.

-Υπόθεση Περέιρα: Ο Στανόγεβιτς θέλει να παρουσιάσει έναν ΠΑΟΚ βασισμένο και στο 4-4-2 και ο Φακούντο Περέιρα έχει τα στοιχεία να παίξει σ' αυτή τη θέση. Ο Σέρβος θα ξεκαθαρίσει μέσα από τη συζήτηση με τον Μίχελ πώς θα κινηθούν με τον Αργεντινό που περιμένει στο ακουστικό του.

Διαβάστε ακόμη...