«Παγώνει» του Εντόι στον ΠΑΟΚ

Από novasports.gr: Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Σεΐχ Εντόι για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς ζήτησε να τσεκάρει πρώτα τον παίκτη, πριν ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του.
Πηγή: novasports.gr
«Παγώνει» του Εντόι στον ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σέρβος τεχνικός του «Δικέφαλου» του Βορρά θέλει να έχει ολοκληρωμένη άποψη για τα μετεγγραφικά αποκτήματα του «Δικέφαλου» του Βορρά, πριν δώσει τη συγκατάθεσή του, για την απόκτησή τους.

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες της ομάδας πως θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο για τους παίκτες, που θα αποκτηθούν και έτσι η περίπτωση του Σενεγαλέζου μέσου «παγώνει» μέχρι νεοτέρας για τους «ασπρόμαυρους». Δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έχουν έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Στανόγιεβιτς φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός περιφερειακού επιθετικού και ενός κεντρικού μέσου. Ο Σέρβο τεχνικός φέρεται να έχει στη λίστα του ορισμένα ονόματα παικτών, τα οποία θα προτείνει στη διοίκηση της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...