Στο Τορίνο για μεταγραφές

Απο inpaok.com : Την παρουσία του σε ακόμα ένα forum του wyscout έδωσε ο ΠΑΟΚ, με το μεταγραφικό συνέδριο λίγο πριν το άνοιγμα της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, να πραγματοποιείται στο Τορίνο της Ιταλίας.
Πηγή: inpaok.com
Στο Τορίνο για μεταγραφές

Το forum του wyscout, διεξάγεται το διήμερο 16-17 Μαΐου με τον Δικέφαλο, να εκπροσωπείται από τον σκάουτερ των «ασπρόμαυρων», Μάκη Κοσμίδη, που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς εκπροσώπους ομάδων, στην κορυφαία συνάντηση για μεταγραφικά ζητήματα.

Τι είναι το wyscout;

Το wyscout είναι η μεγαλύτερη ιντερνετική βάση δεδομένων για ποδοσφαιριστές, η οποία και καταγράφει στατιστικά στοιχεία, ανάλυση χαρακτηριστικών και πολλά άλλα για σχεδόν όλους του ποδοσφαιριστές παγκοσμίως, και χρησιμοποιείται από όλα τα κορυφαία club του κόσμου.

Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Γιουβέντους, Τσέλσι, Μπόκα Τζούνιορς, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ατλέτικο Μαδρίτης είναι χαρακτηριστικά ορισμένες από τις ομάδες που είναι χρήστες του wyscout, ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ. Το συγκεκριμένο site εκτός από ομάδες χρησιμοποιείται και από γραφεία ατζέντηδων, και η συμμετοχή των ομάδων στο site γίνεται επί πληρωμή.

Ο Δικέφαλος και το wyscout

Ο ΠΑΟΚ είναι μέλος του wyscout μια επταετία, με την συμμετοχή του Δικεφάλου στο συγκεκριμένο site-forum να γίνεται ύστερα από υπόδειξη του Παντελή Κωνσταντινίδη. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα οι παρουσίες των εκπροσώπων του Δικεφάλου στα forum που διεξάγονται δύο φορές των χρόνο πριν το άνοιγμα των μεταγραφικών περιόδων είναι αρκετά συχνές.

Εκτός από τους «ασπρόμαυρους» στο συνέδριο του Τορίνου, θα βρεθούν εκπρόσωποι και από κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, όπως η Μονακό, η Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γιουβέντους, ενώ εκπροσώπηση θα έχουν και ο Αστέρας Τρίπολης με τον Πανιώνιο.

Διαβάστε ακόμη...