Το επίμαχο περιστατικό που απειλεί τον ΠΑΟΚ με βαριά καμπάνα!

Από metrosport.gr: Τι κατέγραψε στην έκθεσή του ο παρατηρητής του τελικού Κυπέλλου και απειλεί τον ΠΑΟΚ με αφαίρεση βαθμών.
Πηγή: metrosport.gr
Το επίμαχο περιστατικό που απειλεί τον ΠΑΟΚ με βαριά καμπάνα!

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου έχει στα χέρια του το φύλλο αγώνα, την έκθεση του παρατηρητή, την έκθεση της Αστυνομίας, αλλά και υλικό από τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό που του έστειλε με τη μορφή του κατεπείγοντος ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και μέχρι αύριο αναμένεται να ασκήσει δίωξη σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για εκτεταμένα επεισόδια.

Σ' αυτή θα γίνεται λόγος για ρίψη αντικειμένων, είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και άναμμα πυρσών. Ουσιαστικά, θα απολογηθούν για όλο το άρθρο 15 που αφορά επεισόδια στους αγώνες.

Το κρίσιμο στοιχείο που θα καθορίσει αν ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών είναι το πώς θα αξιολογήσει συγκεκριμένο περιστατικό που αναφέρεται στην έκθεση του παρατηρητή. Ότι στις 20:44 υπήρξε "είσοδος φιλάθλων του ΠΑΟΚ από σπασμένη πόρτα στην 117 θύρα και συμπλοκή με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Κατά τη συμπλοκή είχαμε ρίψη διάφορων αντικειμένων, τα οποία, όπως παρατήρησα μετά, ήταν σπασμένα τούβλα ή κομμάτι από σπασμένα είδη υγιεινής".

Βάσει του ΚΑΠ οι ομάδες φέρουν ευθύνη από τη στιγμή που φτάνουν στο γήπεδο και αυτό το περιστατικό είναι το μόνο καταγεγραμμένο με επεισόδια εντός γηπέδου, αφού είχαν φτάσει στο γήπεδο οι αποστολές των δύο ομάδων

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...