Ο Πρίγιοβιτς σε ρόλο... Ελ Σιντ

Από sentragoal.gr: Οπως έχουν έρθει τα πράγματα, ο δεύτερος ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ από το προχθεσινό.
Πηγή: sentragoal.gr
Ο Πρίγιοβιτς σε ρόλο... Ελ Σιντ

Οι παίκτες του Δικεφάλου, για να ανατρέψουν τα δεδομένα και να βρεθούν στον τελικό, θα πρέπει να σκοράρουν περισσότερα από δύο γκολ.

Η ειδοποιός διαφορά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα είναι ο Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς. Ο 26χρονος επιθετικός χρησιμοποιήθηκε από τον Βλάνταν Ιβιτς σε ρόλο... Ελ Σιντ στη Λεωφόρο. Κάθισε στον πάγκο, αν και στο παιχνίδι ο Σέρβος τεχνικός δεν είχε και μεγάλη διάθεση να τον χρησιμοποιήσει, βάζοντας σε κίνδυνο την πορεία της αποθεραπείας του.

Και αυτό φάνηκε όταν στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ βρισκόταν με δύο γκολ πίσω στο σκορ και χρειαζόταν ένα γκολ, όμως η τρίτη αλλαγή του Ιβιτς ήταν ο Γκόικο Τσίμιροτ. Το πού αποσκοπούσε η παρουσία του ανέτοιμου Πρίγιοβιτς στον πάγκο είναι κάτι που γνωρίζει μόνο ο ίδιος ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Και αυτό διότι απλά με το να βρίσκεται εκεί δεν μπορούσε να επηρεάσει την έκβαση ενός παιχνιδιού που εξελίχθηκε άσχημα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κάτι που μπορεί να κάνει στον αγώνα στις 27 Απριλίου. Σε ένα παιχνίδι, όπου λογικά ο ΠΑΟΚ θα επιτεθεί για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, ώστε να μεταφέρει την πίεση που τώρα βρίσκεται πάνω του στους αντιπάλους του, ο Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς είναι μάλλον απαραίτητος.

Λογικά ο Ιβιτς θα τον τσεκάρει και στο παιχνίδι πρωταθλήματος που μεσολαβεί με τον Πλατανιά στην Κρήτη για να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητάς του αλλά και να του δώσει και ρυθμό για τον δεύτερο ημιτελικό, στον οποίον ο Δικέφαλος χρειάζεται όλους τους παίκτες-ηγέτες που μπορεί να έχει στη σύνθεσή του. Και ο Πρίγιοβιτς έδειξε, στο έστω μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην Τούμπα, ότι μπορεί να είναι ένας από αυτούς.

Διαβάστε ακόμη...