«Ο Ιβάν κατέβηκε από την εξέδρα και παρέλασε μαζί μας!» (audio)

Από metrosport.gr: Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος μίλησε στο Metropolis 95.5  για την εμπειρία της παρουσίας του μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη στη Νέα Υόρκη.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο Ιβάν κατέβηκε από την εξέδρα και παρέλασε μαζί μας!» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εμπειρία της Νέας Υόρκης: «Αυτό που ζήσαμε, έστω και για λίγες ημέρες, ήταν μεγάλη εμπειρία για εμάς. Μέσα σε όλα ήταν και η έκπληξη που κάναμε στον Ιβάν Σαββίδη για τα γενέθλιά του και το χάρηκε πολύ. Ήταν ακριβώς μετά την παρέλαση και του ήρθε ξαφνικά. Δεν γνώριζε πως θα παρελάσει και ο ΠΑΟΚ. Ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε. Μαζί με τα μέλη του συνδέσμου κάναμε παρέλαση και εμείς οι παλαίμαχοι. Με το που μας είδε πήδηξε από την εξέδρα ήρθε εκεί που ήμασταν και παρέλασε μαζί μας. Έχει φοβερή τρέλα για τον ΠΑΟΚ. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Η εμπειρία της παρέλασης του ελληνισμού ήταν ένα πολύ συγκινητικό γεγονός».

Για το πότε μπορεί να πάρει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα: «Χρειάζεται υπομονή. Ο Ιβάν Σαββίδης υποσχέθηκε ότι ο ΠΑΟΚ θα χτιστεί και θα γίνει πολύ δυνατός αρκεί να έχουμε υπομονή. Είναι πολύ εκδηλωτικός και στις συζητήσεις και τις συνεντεύξεις του. Αγαπάει τον ΠΑΟΚ και θέλει να τον χτίσει».

Ακούστε όσα είπε ο Φιλώτας Πέλλιος ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...