Δεν τα κατάφερε η Εθνική Νέων στην Ολλανδία

Από gazzetta.gr: Η Εθνική Νέων το πάλεψε, αλλά έμεινε στο 0-0 με την Ολλανδία και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα τελικά του Euro U19... πέφτοντας ωστόσο με ψηλά το κεφάλι!
Πηγή: gazzetta.gr
Δεν τα κατάφερε η Εθνική Νέων στην Ολλανδία

Εκτός τελικών του Euro U19 έμεινε η Εθνική Νέων, μετά το 0-0 με την Ολλανδία σε ένα παιχνίδι που τα έδωσε όλα απέναντι στην οικοδέσποινα ομάδα, αλλά δεν τα κατάφερε!

Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα, ήταν ανώτερη στο πρώτο 45λεπτο και είχε τις ευκαιρίες της να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο ο Μπίλοου ήταν εξαιρετικός για τους Ολλανδούς και σταμάτησε τον Παυλίδη δυο φορές, αλλά και τους Καμπέτση Λάμπρου στις ευκαιρίες που δημιούργησαν κρατώντας το μηδέν.

Στην επανάληψη, με το σκορ στο άλλο ματς να βοηθάει την Εθνική μας (η Φινλανδία κέρδισε 2-1 την Ουκρανία), αυτή μπήκε μέσα και προσπάθησε να βρει το γκολ της πρόκρισης. Απείλησε και πάλι την εστία του Μπίλοου, όχι όμως όσο στο πρώτο 45λεπτο. Μετά το 60' οι Ολλανδοί κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και είχαν τεράστια ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη στο 81'.

Ο Σιαμπάνης ανέτρεψε τον Πιρού με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Καντίογλου που ανέλαβε την εκτέλεση είδε τον Έλληνα κίπερ να σώζει και στη συνέχεια της φάσης τον Φαν Μπέργκεν να σκοράρει. Ωστόσο, ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι του για οφσάιντ, ακυρώνοντας το γκολ και κρατώντας τις Ελπίδες της Ελλάδας.

Τελικά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα παρά την προσπάθεια των διεθνών μας, το γκολ της πρόκρισης δεν ήρθε, όπως και η πρόκριση στα τελικά...

Ελλάδα (Γιάννης Γκούμας): Σιαμπάνης, Κατράνης, Ευαγγέλου, Λάμπρου (88' Μπουζούκης), Μίγγος, Βρουσάι, Ρέτσος, Νάτσος, Καμπέτσης, Παυλίδης, Φουάσης (70' Μπαστιάνος)

Ολλανδία (Μάρτεεν Στεκέλενμπουργκ): Μπίλοου, Φλοράνους, φαν Ντρόνχελεν, Βιντάλ, ντε Βιτ, Καντιόγλου, Κουπμάινερς, Πίρου, Κλάιφερτ, Ζέεφουικ, Κονγκολό (78' φαν Μπέρχεν)

Διαβάστε ακόμη...