«Όταν μια ομάδα δεν πάει καλά, την πληρώνει ο προπονητής!»

Από paokrevolution.net: Ο Γιώργος Ανδρέου σχολίασε την απομάκρυνση του Γιάννη Καλμαζίδη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokrevolution.net
«Όταν μια ομάδα δεν πάει καλά, την πληρώνει ο προπονητής!»

«Η ομάδα με την απόδοσή της απέδειξε ότι κάποια πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Δεν αμφισβητώ, όμως, ότι ο Γιάννης Καλμαζίδης είναι ένας καλός προπονητής και μαζί πήραμε πρόπερσι το νταμπλ και πέρσι το Πρωτάθλημα. Φέτος, όμως, χάσαμε τέσσερις φορές από τον Ολυμπιακό, δύο φορές από τον Παναθηναϊκό και δύο τίτλους.

Μία ομάδα που έκανε μεγάλα ανοίγματα φέτος με τεράστια συμμετοχή του προεδρείου του ΑΣ υπό τον κ. Κατσαρή και με μια ισχυρή διοίκηση του ΤΑΠ. Όταν η διοίκηση κρίνει πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, πάντα φταίει ο προπονητής. Δεν έγιναν οι σωστές επιλογές. Δεν έπρεπε να φύγει ο Χιμένεθ. Ο βασικός κορμός της φετινής ομάδας έχει έναν μέσο όρο ηλικίας πάνω από 33-34 χρόνια και τα κρούσματα τα είδαμε.

Ο Γκόμες τραυματίστηκε, βλέπουμε την εικόνα του Ντάντε, ο Σαφράνοβιτς τράβηξε κουπί μόνος του και εμφανίζει σημάδια κόπωσης. Όταν κρίνει η διοίκηση ότι χρειάζεται μια αλλαγή, πάντα την πληρώνει ο προπονητής. Δεν μπορώ να κρίνω αν ήταν σωστή κίνηση ή όχι, όμως, μια αλλαγή έπρεπε να γίνει. Παραμένει, πάντως, ένας καλός προπονητής».

Διαβάστε ακόμη...