Πόλος έλξης ο Χαρίσης

Από inpaok.com: Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» στην Αλεξανδρούπολη ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων, με την οποία αγωνίστηκε ο Χάρης Χαρίσης και της Μεικτής Έβρου.
Πηγή: inpaok.com
Πόλος έλξης ο Χαρίσης

Νικήτρια του ματς ήταν η Εθνική με 2-0, αλλά πραγματικοί κερδισμένοι ήταν οι συνάνθρωποι μας στους οποίους θα μοιραστούν μέσω του Πολυκοινωνικού Αλεξ/πολης, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που προσκόμισε στο γήπεδο ο κόσμος που βρέθηκε για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Τα περισσότερα φώτα συγκέντρωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ενώ στην εθνική ενόπλων κλήθηκε και ο Γιάννης Μυστακίδης, αλλά δεν έδωσε το παρών καθώς εξασφάλισε ειδική άδεια.

Συνθέσεις:

Μεικτή Έβρου (Σάκης Ζησίδης): Κυριακίδης, Θάνος, Παντελίδης, Ιγνατιάδης, Δούπας, Καλομπρατσίδης, Καρακασίδης, Ντόλας, Γιαννόπουλος, Οτέμπερης, Παπαγιαννίδης. Έπαιξαν επίσης οι: Γκουδής, Πασχαλίδης, Βαρσαμίδης, Σαπαρίδης, Αλεξακίδης.

Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων (Θοδωρής Παχατουρίδης): Λυμπερόπουλος, Τζωρτζάτος, Κατρανίτσας, Βουρνάζος, Μπιμπισίδης, Μητροφάνης, Κλώντι, Κατσαφάρος, Χαρίσης, Τζαγιάμνης, Παπαδόπουλος. Έπαιξαν επίσης οι: Τορομανίδης, Φορτούνης, Μπουγάτσιας, Χριστούλης, Γραμμένος, Αθανασίου, Μπιτίδης

Διαβάστε ακόμη...