Ο ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια θα πετυχαίνει και νίκες και τίτλους

Από metrosport.gr : Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για το ελληνικό πρωτάθλημα και το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Metropolis 95.5
Πηγή: metrosport.gr
Ο ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια θα πετυχαίνει και νίκες και τίτλους

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια θα είναι η ομάδα που θα πετυχαίνει νίκες και θα κατακτά τίτλους εξέφρασε ο Αλέκος Βοσνιάδης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε ότι πρέπει να αλλάξει η κατάσταση στο ποδόσφαιρο και οι ομάδες να διεκδικούν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το εάν μπορεί κάποιος να προλάβει τον Ολυμπιακό: «Όσο υπάρχουν μαθηματικά ελπίδες δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα. Πρέπει να κάνει εγκλήματα ο Ολυμπιακός για να βγει εκτός αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Θα είναι καλό για το ποδόσφαιρο γιατί μόνιμα βλέπουμε το ίδιο έργο. Πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα δούμε κάτι διαφορετικό. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολλές αλλαγές προπονητή και βρίσκεται στην πρώτη θέση. Δε νομίζω να υπάρχει πρωτάθλημα που να γίνεται αυτό. Πρέπει να γυρίσουμε στα πραγματικά. Να υπάρχει ανταγωνισμός και να διεκδικούν τον τίτλο οι ομάδες μέχρι το τέλος. Αυτό είναι κάτι που μας λείπει και θα φέρει και τον κόσμο πίσω στα γήπεδα. Θα πρέπει να γίνει κάτι για να δούμε και πάλι τον κόσμο στα γήπεδα».

Για το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι έχει λύσεις, ότι μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα. Είναι δύο ομάδες με στόχους και η ΑΕΚ δίνει μάχη για να μπει στην πεντάδα. Η ΑΕΚ έχει βελτιωθεί, έχει μια σταθερότητα και πιστεύω θα είναι ένα πραγματικό ντέρμπι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ είναι σημαντικό να κρατήσει τη μπάλα, να μην είναι σε δεύτερο ρόλο. Οι παίκτες του έχουν την ικανότητα να το κάνουν και εάν πάρει τη κατοχή μπάλας τότε μπορεί να κάνει πολλά».

Για τη εικόνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: «Μπορεί να μην είχε φτάσει στο επίπεδο των προηγούμενων καλών εμφανίσεων αλλά στο β΄ ημίχρονο είχε καλή αμυντική λειτουργία και κατόρθωσε να σκοράρει και να κερδίσει δίκαια. Στο ξεκίνημα έδειξε την εικόνα του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εάν είναι καλά οργανωμένος έχει τη δυνατότητα να πετύχει σπουδαία πράγματα. Πρέπει να υπάρχει απλά ισορροπία. Θα έχει καλή παρουσία και θα διεκδικήσει ότι μπορεί».

Για τη συνέχεια: «Οι ομάδες του επιπέδου του ΠΑΟΚ έχουν μάθει να ζουν με τις νίκες. Το κύπελλο είναι ο μεγαλύτερος στόχος του. Δεν νομίζω ότι θα χάσει αποτελέσματα επειδή θα έχει την προσοχή του αλλού στραμμένη. Θα επιδιώξει να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα γιατί είναι σημαντικό να μπει με καλή ψυχολογία στα παιχνίδια του μεγάλου του στόχου. Με τις νίκες αυτές οι ομάδες φτιάχνουν και τις επόμενες ημέρες τους. Ο ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια θα είναι από τις ομάδες που θα πετυχαίνει και νίκες και τίτλους».

Διαβάστε ακόμη...