«Να παίξει από τα πλάγια ο ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Ο Γιώτης Σταματόπουλος προπονητής της Κίκερς Όφενμπαχ μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε για τοματς ΠΑΟΚ-Σάλκε:
Πηγή: arenafm.gr
«Να παίξει από τα πλάγια ο ΠΑΟΚ»

Έχει πολλούς ΠΑΟΚτσήδες εδώ στη Γερμανία. Για το ματς θέλω να πω ότι ειδικά στην Τούμπα δεν πρέπει να φοβάται κανέναν ο ΠΑΟΚ. Ειδικά τώρα που έχει δέσει, που έχει έμπειρους παίκτες και έχει μπει σε ένα δρόμο.

Δημιουργεί ο ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο. Δείχνει μια σταθερότητα αγωνιστική που είχε χρόνια να δείξει. Αυτήν τη στιγμή παίζει ίσως και το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Όταν έγινε η κλήρωση έβλεπα μεγάλο προβάδισμα για τη Σάλκε, γιατί τότε δεν ήταν καλά ο ΠΑΟΚ. Τώρα αυτό δεν ισχύει.

Και η Σάλκε όμως είναι σε καλή κατάσταση. Στην αρχή ήταν πολύ κακή. Σε πέντε ματς, είχε μηδέν βαθμούς. Οι τρεις νέες μεταγραφές βοηθούν ήδη, ο Μπατστούμπερ, ο Καλιτζούρι και ο Μπούρκσταλερ που τον πήραν από τη Β' Εθνική Γερμανίας.

Η Σάλκε πήγε μέσα στο Μόναχο και είχε 40% κατοχή εκεί μέσα. Έχει πολλούς παίκτες με την μπάλα στα πόδια. Θέλουν να βγαίνουν μπροστά.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει χώρους και να γίνει επικίνδυνος. Και τα δυο τους μπακ ανεβαίνουν ψηλά. Πρέπει να τραβήξει το ματς στα πλάγια.

Τώρα η Σάλκε τρέχει πολύ. Θα δούμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Θα κριθεί το ματς στις λεπτομέρειες.. Πιθανόν να κριθεί στις στημένες φάσεις.

Οποιαδήποτε γερμανική ομάδα χρειάζεται προσοχή. Είναι πειθαρχημένοι μέχρι το τελυταίο λεπτό.

Η Τούμπα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ.»

Διαβάστε ακόμη...