«Δεν μου αρέσει ο όρος… φαβορί»

Από paok24.com: Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ συνεχίζεται και το 2017, και το... ποδαρικό των πρωταθλητών στο CEV Cup θα γίνει αύριο στο Novi Pazar κόντρα στην τοπική ομάδα. Η αποστολή του Δικεφάλου αναχώρησε νωρίς το πρωί οδικώς από το «PAOK Sports Arena» και αναμένεται να φτάσει στην πόλη της Σερβίας το απόγευμα.
Πηγή: paok24.com
«Δεν μου αρέσει ο όρος… φαβορί»

Παρά την προοπτική της... ταλαιπωρίας (συνηθισμένοι άλλωστε) η διάθεση και η αισιοδοξία δεν λείπουν από τους παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη που φιλοδοξούν να ξεκινήσουν με θετικό πρόσημο τη νέα χρονιά και να βάλουν ήδη από τη Σερβία γερές βάσεις πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.

Ωστόσο, ούτε στον τρίτο ευρωπαϊκό σταθμό, το Νόβι Παζάρ, ταξιδεύει πλήρης η αποστολή του ΠΑΟΚ. Ο υψηλός πυρετός κράτησε στη Θεσσαλονίκη τον Θάνο Τερζή, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Αντίθετα, κανονικά συμμετέχουν στην αποστολή, τόσο ο Ντάντε (που δεν ταξίδεψε στην Πολωνία όντας ανέτοιμος) αλλά και ο Γκόμεζ που έχει επανέλθει σε φουλ ρυθμούς στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλητών μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι παίκτες του Δικεφάλου θα πραγματοποιήσουν δύο προπονήσεις στο "Sportska Dvorana Pendik", μία σήμερα το απόγευμα και μία αύριο το πρωί.

"Οι σέρβικες ομάδες έχουν μεγάλη παράδοση στο βόλεϊ. Η αντίπαλός μας είναι μια ομάδα με ικανούς αθλητές σε όλες τις γραμμές αλλά με περιορισμένες ικανότητες. Δεν μου αρέσει ο όρος... φαβορί, πιστεύω όμως ότι είμαστε πιο δυνατή ομάδα από τη Νόβι Παζάρ και η εξέλιξη της πρόκρισης θα κριθεί από εμάς. Θα είναι βέβαια ένα δύσκολο ματς, σε μια καυτή έδρα και αν συνυπολογίσουμε το ταξίδι αλλά και την απουσία του Τερζή, σίγουρα η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη", δήλωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Διαβάστε ακόμη...