«Δεν είναι μόνο η Γαλατασαράι...»

Από paok24.com: Για το "καυτό" θέμα της μεταγραφής του Γκάρι Ροντρίγκες τοποθετήθηκε στο PAOK24 ο ατζέντης του 26χρονου, Πάτρικ Πόλντεβααρτ...
Πηγή: paok24.com
«Δεν είναι μόνο η Γαλατασαράι...»

Μπορεί στην Γαλατασαράι να εμφανίζονται αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν με επιτυχία την μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες στην Τουρκία, ωστόσο, ο ατζέντης του "θολώνει" τα νερά και βάζει στο παιχνίδι και άλλες ομάδες.

'Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο PAOK24, για τον πελάτη του δεν ενδιαφέρεται μόνο η "Γαλατά" άλλα και άλλες ομάδες του εξωτερικού, μετά τις εμφανίσεις του 26χρονου άσου από το Πράσινο Ακρωτήρι στο Europa League:

"Ο Γκάρι σκέφεται σοβαρά την πρόταση της Γαλατασαράι αλλά θα πρέπει να πω, πως υπάρχει η προοπτική και άλλων ομάδων, άλλων χωρών, μετά τις εμφανίσεις του στο Europa League...", χωρίς περαιτέρω διάθεση να αποκαλύψει περισσότερα.

Για το γεγονός πως ο Ροντρίγκες δεν ακολούθησε την αποστολή του Δικεφάλου στη Λιβαδειά με φόντο την υπόθεση της μεταγραφής του, ο Πάτρικ Πόλντεβααρτ θέλησε να ρίξει τους τόνους, σημειώνοντας πως: "Φυσικά και δεν είναι αναγκαίο για εκείνον να αποχωρήσει στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα", δεδομένου πως δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ασπρόμαυρους" μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Εξάλλου, όπως έχουν τονίσει επανειλημμένα και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, βασική προϋπόθεση είναι να καλυφθεί οικονομικά ο Δικέφαλος αλλά και να προχωρήσει το θέμα της αντικατάστασής του για να ανάψουν το "πράσινο" φως της μετακίνησής του. Κάτι που για την ώρα δεν συμβαίνει...

Διαβάστε ακόμη...